Sziasztok idosebb fiatal felallashoz keresek parokat akik szexet mint muveszetet kedvelik ertekelik 34 eves vekony pasi vagyok
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
idősebb párokat keresek házibarátként
A házibarát szó jelentését lehet nem úgy értik ahogy van.
Lennék házibarát.
Érdekel hogyan?
Megírom ha érdekel.
Lennék házibarát.
Érdekel hogyan?
Megírom ha érdekel.

Házibarát lennék egy szimpatikus párnál! Helyet tudok biztosítani!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Hálás lennék!
Szeged és környéke puncit popsit nyalnék. Értelmes 44 éves férfi vagyok
Budapesten bi párt keresek
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
házibarátot keresünk potens jófarkú pasi személyében mi 34 59 pasik vagyunk bi vagy meleg pasit keresünk
Szopnék most Veszprémben, hely van

Házibarát ot keres mostanság erre a környékemen valaki?

Kiverném valakinek vagy akár le is szopnám Veszprémben, akár ma is, írj bátran, hely is van ha kell

Sziasztok! Keszthely környéki, igényes hölgy társaságát keresném, hosszútávú kalandozásra!
50 es hetero pár 40 év feletti független motoros motorozást kedvelő férfit keres közös programokra és természetesen szex re is..Találkozás a Balaton déli partján vagy ha van helyed ami előnyt jelent! A válaszban telefonszámot írj Légyszíve
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Párhoz csatlakoznék harmadiknak, akár hosszú távra is keresek partnereket. 42 éves, többesben tapasztalt férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos