Sziasztok.Szìvesen ismerkednèk
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 19:58
Törölt felhasználó (4637682)

Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, utazni is tudok, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Lennék ha szimpatikus vagyok? Írjatok rám!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:35
Törölt felhasználó (4533722)

Házibarát lenne.
Mi a mosoly tárgya, még ott sem vagyok
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 19:58

Törölt felhasználó (4637682)

Hali. Lennék .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:35

Házibarát lenne.
Pest megyei párokat keresnék hetero alapon 42 éves sportos igényes jól tejelő kan privi
Házibarát lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 23. szombat 18:33

Hello! Írjon nekünk olyan pasi aki házibarátja lenne.
Hello! Írjon nekünk olyan pasi aki házibarátja lenne.
Sziasztok!
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Mai napon Budapest belvárosában hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Sziasztok! Most hétvégén párokhoz csatlakoznék, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Hódmezővásárhelyi 44 éves férfi vagyok vastag szerszámmal párokkal ismerkednék kedves normális vagyok általában hétvégén érek rá
Sziasztok! Ha van olyan pasi aki szívesen megismerkedne 40-es párral az írjon nekünk.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

házibarátja lennék párnak ill hölgynek jászság s környéke elöny-irj
Sziasztok!
Írj...
Írj...
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok. Szombatra keresek egy párt 3mas szexre. Igényes diszkrét férfi vagyok. Utazni tudok.