30 alatti dekoratív párral ismerkednék igényes, diplomás, sportos budapesti férfiként. Érdekel a cuckold.
Mi egy 36-46 éves igényes,hetero peti pár vagyunk.
Hármas szexhez keresünk igényes férfit lehetőleg nagy intim mérettel.
Előny ha helye is rendelkezel.
Hármas szexhez keresünk igényes férfit lehetőleg nagy intim mérettel.
Előny ha helye is rendelkezel.
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is ma este Veszprémben, hely is van ha kell

Szép napot. Bp pasiként a héten ,szombat vasárnap hétfőn szabad lennék. Csatlakoznék ,pár barátja lennék. Saját lakásom is van de ha úgy van nálatok is ok. Egy hosszú hétvége hosszú élvezettel.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok házi baratot keresünk nagy intimmel 20cm felett lehetőleg olyant aki szeret alazni köszönjük
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony aranyos fiúka vagyok.

Komáromban párral ismerkednék nem független férfi vagyok.
Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok!
Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz!
Szép napot!
Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz!
Szép napot!
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Szia szívesen ismerkedés veled.irj privátot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 26. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 07:32
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es,hetero férfivel ismerkednék.
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is Veszprémben akár ma is, írj bátran, hely van

Sziasztok!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Sziasztok!
Sziasztok
Budapesten házibarátja lennék egy aranyos párnak.49 éves vékony sportos pasi vagyok
A szexben mindent szeretek
Budapesten házibarátja lennék egy aranyos párnak.49 éves vékony sportos pasi vagyok
A szexben mindent szeretek
Sziasztok!,intelligens jokepu ffit keresunk hetero alapon feleségnek!30-35!esetleg part hpart!csak komoly érdeklődők írjanak!szabolcs megye elony
Házibarát kerestetik a környékemen?

Házibarát kerestetik a környékemen?