Sziasztok!
Nő vagy pár házibarátja lennék hetero alapon, Veszprém és vonzáskörzete. Kor tekintetében 25-50 közötti nőt vagy párt keresek. Hellyel sajnos nem rendelkezem, utazni tudok.
Jó intim méretem van. Higiénia és diszkréció adott és elvárt!

Nő vagy pár házibarátja lennék hetero alapon, Veszprém és vonzáskörzete. Kor tekintetében 25-50 közötti nőt vagy párt keresek. Hellyel sajnos nem rendelkezem, utazni tudok.

Jó intim méretem van. Higiénia és diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok ma estére keresűnk egy fogadni tudó fiatal srácot. Csak Budapest Vagy Érd és környékén. Max 30 éves kór ig.
Jokepu intelligens ffit keresunk hetero alapon noi tagunk kényeztetésére!30-35kozott!esetleg part!szabolcs megye elony
Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Veszprémben ma este valaki akinek kiverhetem vagy akár leszophatom? Írj bátran, hely van

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
.
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Hazibarat 'állást"keresek, stabil, állandó 'kapcsolat' céljából, különösen fontos ez ebben a "bolond 'időben.
Borsod-heves megye előnyben.

Izgalmas párt keresek Baja vagy környéke . Ki szeretném elégíteni a fantáziátok minden teren..
Sziasztok párok hazibaratja lennék Gödöllő felé írj privatba
30 alatti dekoratív párral ismerkednék igényes, diplomás, sportos budapesti férfiként. Érdekel a cuckold.
Mi egy 36-46 éves igényes,hetero peti pár vagyunk.
Hármas szexhez keresünk igényes férfit lehetőleg nagy intim mérettel.
Előny ha helye is rendelkezel.
Hármas szexhez keresünk igényes férfit lehetőleg nagy intim mérettel.
Előny ha helye is rendelkezel.
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is ma este Veszprémben, hely is van ha kell

Szép napot. Bp pasiként a héten ,szombat vasárnap hétfőn szabad lennék. Csatlakoznék ,pár barátja lennék. Saját lakásom is van de ha úgy van nálatok is ok. Egy hosszú hétvége hosszú élvezettel.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja hosszútávon is ha szimpatikus vagyok.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok házi baratot keresünk nagy intimmel 20cm felett lehetőleg olyant aki szeret alazni köszönjük
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony aranyos fiúka vagyok.

Komáromban párral ismerkednék nem független férfi vagyok.
Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.