33 éves vidám srácként, keresem pest és vonzáskörzetében érett alkalmi ,vagy hosszú távú szexkapcsolatra/barátság extrákkal. 40 feletti hölgyek társaságát.

Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. Körmend,Szombathely, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Sziasztok!intelligens jokepu ffit keresunk feleseg oromere!30-35!esetleg part hpart!ahol a noi bi elfogadott!pároknál a 35ev nem kritérium!csak komoly jelentkezők irjanak
Sziasztok !
Házibarátként társulnék jó fej, laza, igényes, megbízható párokhoz kizárólag hosszú távon.
(Budapest,Dunakeszi,Fót,Göd,Sződliget,Sződ,Vác,Gödöllő vonzáskörzetéből)

Házibarátként társulnék jó fej, laza, igényes, megbízható párokhoz kizárólag hosszú távon.

(Budapest,Dunakeszi,Fót,Göd,Sződliget,Sződ,Vác,Gödöllő vonzáskörzetéből)
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok! Ma este/éjjel kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és Pest megyében. (Utazni tudok!) 35 éves normális, igényes egyedülálló pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Én valóban találkoznék. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz! Szép napot!
Párnál besegítenék, nálam, nálatok, autóban? Minden megoldás érdekel, szokjunk egymásra

Sziasztok.Átlagos pasi pár házibarátja lenne hosszú távon.
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék Pest megyében, de akár utazni is tudok távolabbra!
Győri, igényes, hellyel rendelkező házibarátot keresünk.
Heves megyében házibarát lennék intelligens párnál.
Sziasztok! Párként keresünk pasit estére.Csak a környékről, ha úgy alakul és mi is szeretnénk, akkor el tudj jönni barmikor. Ha érdekel írj ránk.
Cegléd és környékén párral ismerkednék itt vagy cegled74@citromail.hu
Soproni párok házibarátja lennék. megbízható, diszkrét, jelenleg független férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel, akár hosszabb távra is.
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.