Sziasztok, jelentkeznék házibarátnak
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 14. vasárnap 18:18

Sziasztok pasit keresünk állandó hazibaratnak korrekt jó homura független pasit keresünk
Budapesten,vagy vonzás környékén keresnék,hölgyet esetleg párt aki házi barátnak fogadna,ápolt nem független pasi vagyok, szeretek puncit nyalni,ház körüli munkába is be segitek,
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresnék ahol házibarát lehetnék.
Esetleg még olyan hölgyet is keresek ahol nem tabu a punciba élvezés
Megkeresés esetén viberen tudjuk folytatni a beszélgetést és ott képet is küldök magamról.
Hölgyet vagy párt keresnék ahol házibarát lehetnék.
Esetleg még olyan hölgyet is keresek ahol nem tabu a punciba élvezés
Megkeresés esetén viberen tudjuk folytatni a beszélgetést és ott képet is küldök magamról.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziasztok Dani vagyok szivesen lenék házibarátotok ha gondoljátok irjatok
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Dani vagyok szivesen lenék házi barát ha gondoljátol
(Ez egy válasz Meex1969 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 14. vasárnap 18:18

Sziasztok pasit keresünk állandó hazibaratnak korrekt jó homura független pasit keresünk
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén házibarátja lennék diszkréten egy igényes párnak. Kor alkat nem számít. Steril. Igényes 40-es pasi vagyok. Utazni is tudok.
Sziasztok
Még min mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Még min mindig keresnénk part vagy pasit.
Csak olyanok jelentkezzenek akiknek a komunikáció és utazás nem gond!
Házibarát
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Sziasztok! Tibi vagyok,és szívesen csatlakoznék hozzátok!
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2021. 11. 14. vasárnap 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha netán féltékeny vagy arra, hogy feleségedet esetleg más pasi dugja, van középút: Hatvanas pasiként a férj szeme láttára szívesen fogdosom feleségét, szopom mellbimbóját, csókolózom vele, esetleg ujjammal vagy nyelvemmel kielégítem. A lényeg az, hogy a feleség is, férj is élvezze, és ez segítsen nekik a további örömszerzésben.
Sziasztok! Pár házibarátja lennék.Fogadni és utazni is tudok
Beszéljünk priviben

Sziasztok! Borsodi pár keres házibarátot de csak is a közelben. Fotó nélkül ne is írjatok!!
Sziasztok ! Házibarát lennék... De van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése...
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
50feletti párt tisztára nyalnék.
Párt, fiút keresünk max 100 km-ről, helyünk jelenleg nincs.
Győr és kőrnyékén pár partnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít.
Kiverném valakinek vagy akár szopnám is ma Veszprémben, írj bátran, hely is van ha kell