Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is akik szeretik a creampies, spermás, hármas játékokat én egy magára adó 35 éves határozott, céltudatos Győri férfi vagyok szintén, határozott pár levelét várom akik komolyan gondálják ezt az egészet a többit privátban előre is köszönöm!
Hagyd, variálnak állandóan.. többször írtam nekik, volt hogy 1-2 üzenetváltás után nem írtak vissza és eltűntek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 04. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 04. szombat 11:16
Törölt felhasználó (4468242)

Sziasztok. Csak Bi pasi jöhet szóba?
Köszönöm a választ
Jani
Köszönöm a választ
Jani
Sziasztok! Kiss f jelentkeznék! 18x4.5
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Házibarátot keresünk az adatlapunk leírtak szerint . és nem "mára jelentkező 1x-i beszállót. akivel a szilvesztert is együtt tölthetnénk nálunk .
Két kiskanál cukorral, pici tej mellé :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 07. kedd 06:06
Törölt felhasználó (4580032)

Kedves Mindenki! Jó reggelt!
A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!

Kedves Mindenki! Jó reggelt!

Helyet tudnék biztosítani saját házban párok részére.
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre
Szex közben szívesen kukkolnálak benneteket, esetleg be is szállnék.Mosonmagyarovár környékén lenne a ház.Pár orára is kölcsönadóm a házat ,ha nincs buvohely szexre
Sziasztok. Szívesen lennék házibarát hosszú távon kedves párnál
Képek egyéb infók adatlapon.

Budapest és környékén párral ismerkednèk!!
Házibarát lennék párnak. Mosonmagyaróvár és kőrnyékén. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át.
Sziasztok. Holnap estére párhoz csatlakoznék heteró, aktív bi alapon Bp környékén. Privátban keress!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
Hétköznap délelőtti szabadidővel keresek partnert titkos kalandokra a közelemből. Elsősorban hölgyeket, párokat. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ahogy megbeszéljük. Hely szükséges.
Kicsit kezd business class lenni az oldal,így év vége felé...meg kicsit csatázós...

Te ezt honnan tudnád ! Mikkor Hódmezővásárhelyen csak pasikat fogadtál ! Tehát jobb hogy ha nem fikázol! És nem szolsz be a másiknak!
Sziasztok szívesen lennék hazibarat sportos pasi vagyok 21/6cm intimel
Sziasztok! Keszthely környékén keresnék igényes hölgyet vagy párt, nap közbeni kalandra…
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.