házibarátot keresünk
senki nem ismerkedik adatlapunk alapján?
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Keressük azt ,aki megfelel a téma leírásának.40-55 évesig.
Budapest észak-budai régió!!!
Köszi!
Budapest észak-budai régió!!!
Köszi!
Sziasztok!
26 éves, hármasban tapasztalt, ápolt, intelligens, jóképű pasi vagyok. Szombat estére keresek párt, helyem van Budán. Ha jól sikerült az este, hosszabb távú dologra is nyitott vagyok.
26 éves, hármasban tapasztalt, ápolt, intelligens, jóképű pasi vagyok. Szombat estére keresek párt, helyem van Budán. Ha jól sikerült az este, hosszabb távú dologra is nyitott vagyok.

Sziasztok .
Budapesti vagy környéki házaspár barátságát keresem hosszab távra!
Pesten hely is rendben!
Budapesti vagy környéki házaspár barátságát keresem hosszab távra!
Pesten hely is rendben!
Sziasztok!párokkal,hölgyekkel ismerkednék írj privátban
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére.
Sziasztok! Hosszú hétvégénre is élményekben gazdag programot keresünk . részletek a lapunkon.
48-50éves házaspár keres szombat estére hetero pasit a feleség részére
Párokhoz csatlakoznék házibarátként. Szfvár és környéke

Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Sziasztok! Hosszú 7 végén programot keresek!
sziasztok!
Egy kedves párt keresek hosszútávon. Hármasban tapasztalt srác vagyok.
Egy kedves párt keresek hosszútávon. Hármasban tapasztalt srác vagyok.
Sziasztok. Komárom-Esztergom környéki párral ismerkedne egy 38 éves kandúr.
Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében.
Köszönöm
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére.
Budapesten, kis tapasztalattal rendelkező párként keresünk egy türelmes, fogalmazni és udvarolni is képes férfit, akivel hosszú távon tudnánk élvezni a hármasszex örömeit.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.