Debrecenbol valakik lányok párok?
Heves megyében párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Írjatok!
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében. Adatlapom párok részére
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék a hosszú hétvége alatt Baranya-Tolna megyében. Adatlapom párok részére
Köszönöm
Bisex párt kényeztetnék !
Sziasztok! Így, hogy valamennyire elvileg javult a járványhelyzet, szívesen csatlakoznék párokhoz, segíteni bepótolni a korona miatt elmaradt hármasokat! Bp és környéke. wink
Heves megyében lenék házibarát
Sziasztok! Keresünk utazni tudó srácot Borsod vagy Szabolcs megyéből 3-as kalandra a hölgy örömére.
Biszex házibarátot kereső párral szívesen ismerkednék Kecskemét környékén!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez
Házi barátot kereső párral, szívesen ismerkednék. Főleg Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része.
Valaki ismerkednek Ózd Miskolc vonzás körzetében ha van valaki küldj üzit .
Sziasztok!Ismerkednék Vas megyében!Sok mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok Zalaegerszegen Zala megyében keresek domináns partnerem aki rendszeresen játszana ,engedelmességre tanítania
Sziasztok!Párokat fogadnék rendszeresen Budaörsi lakásomban!
Párral barátkoznék házilag.. Tatabánya, Esztergom...
Sziasztok! Keresett valaki?

45 évestől keresünk partnert a téma leírása szerint.Csak Budai régió és mellete lévő települések!
Sziasztok édeshármasra keresek beválalós párt hosszabb távra. Minden megoldás érdekel. Kor és alkat mellékes lényeg a szimpátia. Akiket hasonló dolgok izgatnak írjatok bátran és beszéljünk mi az elképzelés. Kazincbarcika és környékén keresek. Utazni és fogadni is tudlak titeket. Általában az esti órák felelnek meg a találkára. Köszi hogy el olvastad és írjátok ha érdekel a dolog sziasztok
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !