Szép jó napot.
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Közelben keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
Felszabadult házibarát szerepemet fel ajánlanám,
hiszen sajnos külföldre költözött a pár akik igényeltek
engem itt a közelbe.
Így személyem újból szabad lett.
Közelben keresnék olyan megtisztelő feladatot hogy
házibarát lehessek.
Nos, házibarát szó jelentése lehet többeknek mást mást jelent.
A téma leírásában foglaltaknak megfelelően keresek, kérlek
olvassátok el, és am annyi én meg is felelnének a felemlített dolgok,
És az adatlapom álltál nyilvános adatok, akkor jelentkezést várok
hogy létre jöhessen egy csodás házibarát kapcsolat ahogy ez az elmúlt
közel 2 évem volt.
Köszönöm a figyelmet.
További szép napot mindenkinek.
Üdvözlettel: Albert
sziasztok 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!

Sziasztok!
Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Hármasban és többesben is tapasztalt 42 éves igényes, ápolt budapesti férfi vagyok.
Intim 21/6... Szimpatikus nyitott párt keresek akikkel kellemesen el lehet tölteni az időt akár rendszeresen is! Privát üzenetben keressetek!
Üdv mindenkinek! Csatlakoznék idősebb korosztályhoz, heteró alapon!

Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Kecskemét-Solt.Hetro vagy Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk! Feleség BDSM kedvelő...tágítható,folyik vagy spriccel is...
Kedves Házibarát jelöltek!
Várjuk jelentkezéseteket, ha van valami jó programotok az év utolsó napjára. Utazni tudó, fiatal pár vagyunk. Ne szimpla szexről legyen szó, örülnénk, ha füle-farka lenne ennek a napnak
PRIVÁTBAN írjatok, puszi!
Várjuk jelentkezéseteket, ha van valami jó programotok az év utolsó napjára. Utazni tudó, fiatal pár vagyunk. Ne szimpla szexről legyen szó, örülnénk, ha füle-farka lenne ennek a napnak

Nyiregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

Sziasztok!Párral ismerkednék!Normális és igényes emberekel ismerkednék!! Utazni tudok!
Házi barát lennék hosszú távra!!!!
Házi barát lennék hosszú távra!!!!
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

ez az oldal nagyon gáz olyan mint régen, pénzért szexelők full heterok és mégis pasikkal szexelők...
Gödöllőn házibarát lennék 42 éves sportos kan privi
Kecskemét-Solt.Hetro vagy Bisex aktív fiatal fiút keresünk. Max 38 évesig. 18cm minimum. Autód vibered legyen. Számod első üzenetben írd, válasz csak ott! Tali nálunk!
Sziasztok. Én egy 23 éves igényes normális srác vagyok. Keresek közös időtöltéshez nőket, de párokhoz is szívesen csatlakozom.
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Szegeden vagyok elérhető!
Amit rólam tudni kell hogy 100% ban diszkrét vagyok és igényes, normális és ápolt vagyok.
Kissé mackós alkatom van viszont szexben 100% on teljesítek erről videót is láthattok a profilomon.
Pároknál enyhe bi is bele fér számomra.
Szegeden vagyok elérhető!
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva mobil is vagyok. Távolság nem akadály ☺
Sziasztok. Hajdú-Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra.

sziasztok 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!