sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon ,
Monor ,Üllő,Delpest környéki párt szivesen meglatogatnek ma.
Sziasztok.Keresek egy Párt, Budapesten házibarát lehetek rendszeresen.
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok! Budapesten házi barátnak szegődnék,adatlapomon mindent meg találsz..
Sziasztok. Igényes, kisportolt férfiként, keresek párt, ahol házibarat lehetek rendszeresen.
Szombathely környékén keresünk diszkrét hazibarátot.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon. Diszkréten. Igényes 40-es pasi vagyok. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át is.
Sziasztok
A ma éjszakát szívesen tölteném olyan pár esetleg srác társaságában, ahol egymás kölcsönös izgatása, esetleg masszírozása, hosszú elnyújtott orális kényeztetése a vágy(atok)!
Ha Titeket is izgatna ez a dolog ismerjük meg egymást jobban! Helyes, Intelligens, ápolt Bi aktív/uni srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, párok előnyben Puszi
A ma éjszakát szívesen tölteném olyan pár esetleg srác társaságában, ahol egymás kölcsönös izgatása, esetleg masszírozása, hosszú elnyújtott orális kényeztetése a vágy(atok)!
Ha Titeket is izgatna ez a dolog ismerjük meg egymást jobban! Helyes, Intelligens, ápolt Bi aktív/uni srác vagyok! Veszprém, Győr és Vas megye jöhet szóba. Utazni és fogadni is tudok. Privátban írjatok, párok előnyben Puszi
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok.
Kedves nyitott párokat keresek (hosszabb távon csak 1 párt) mindenféle jóra. Akár házibarát szerepé is betölteném.
Beszéljük meg mire vágytok és miben tudok partner lenni (legyen szó 3as felállásról, videózásról bármiről) az aberált dolgokat nem szeretem. hellyel rendelkezem, akár a mai nap is. Korosztály max 40.
Kedves nyitott párokat keresek (hosszabb távon csak 1 párt) mindenféle jóra. Akár házibarát szerepé is betölteném.
Beszéljük meg mire vágytok és miben tudok partner lenni (legyen szó 3as felállásról, videózásról bármiről) az aberált dolgokat nem szeretem. hellyel rendelkezem, akár a mai nap is. Korosztály max 40.
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is. Írj.
Sziasztok!
Budapesti fiatal srácként csatlakoznék párokhoz
Budapesti fiatal srácként csatlakoznék párokhoz

Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!
Szombat estére mulatni
Sziasztok mmegbizható házibarátot keresünk extrákkal. részletek az adatlapunkon.
Sziasztok,
Debrecen vagy Szolnok környékén "barátkoznék".
Ha viszonzásra talál elképzelésem, üzenetben folytassuk!
Debrecen vagy Szolnok környékén "barátkoznék".
Ha viszonzásra talál elképzelésem, üzenetben folytassuk!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy pasi aki(k) szívesen töltené(k) a MA (01.11) estét egy jóképű,, intelligens, szèp farkú Bi aktív/UNI sráccal ,akár kölcsönösen, mindenki örömére. Erotikus masszázsban is van tapasztalatom, ha szeretnétek mindkettőtöket örömmel kényeztetem. Utazni ès fogadni is tudok, Veszprém, Vas, Gy.M.S megye jöhet szóba.Párok mindenképp előnyt élveznek, privátban várom a jelentkezést
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Bp-Dunakeszi környékén keresek párt, akihez csatlakozhatnék!
184-89-17cm sportos
184-89-17cm sportos