Hello! 40-es pár keres házibarátot ha van ilyen pasi Borsodban. Irjatok bátran!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Budapesten ma estére keresnék párt. Nyitott vagyok mindenre.
Sziasztok bi srácot keresünk 45 éves korig Dunakeszi közeléből aki tud fogadni hétvégén. Hetero fiúk ne írjanak.
Budapest 11 kerületében ma délutánra estére holnapra párt keresek kukkolásra minden jóra diszkrét 35 éves srác vagyok
Sziasztok! Betöltendő házibarát állást keresnék...
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Aktív/uni, helyes-férfias srác/pasi? Hely van! Nyíregyháza - Debrecen
Sziasztok, tabuk nélküli szexre keresek szimpatikus nyitott párt Bp-Pest megye illetve Kecskemét között.
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Idősebb Monor,Üllő Gyál környéki pár házibarátja lennék hosszabb távra.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Budapesti, hetero kapcsolatban élő, de hármasban vagy többesben sokmindenre nyitott 40 éves jóképű férfiként keresem partnereim minden földi jóra.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Házibarátot keresünk hosszú távra, rendszeres találkákra. Gyorstüzelők, átutazók és az ország túlsó felén élők lehetőleg boldogítsanak másokat!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
Sziasztok!
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!
Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra.
Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.
Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!

Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.