Sziasztok. Hétvégére partnert, partnereket keresek! Hosszútávban gondolkodom!
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...
Nagyob meretü heteró ffi ma este?
szopnék asszonnyal ma éjjel kocsiban
Nyíregyházán szimpatikus párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyat is keresek akik kedvelik a harisnyát,combfixet.
Igényes,nagyfarkú-potens srácként házaspár házibarátja lennék.
Aki keres ilyen srácot, írjon
Aki keres ilyen srácot, írjon

Sziasztok! Nagy intimmel keresunk fiut a felesegem oromere! Csak az irjon aki el is jonne, es atlagnal nagyobn az intim..
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Veszprémben keresek pasit akinek kiverhetném vagy esetleg leszophatnám, hely is van ha kell
Sziasztok!! Párt keresnék……. akár csak nézni kukkolni őket, igény és szimpi esetén akár be is szállnék… utazni tudok ! Diszkrét, igényes nem független ffi!!
Sziasztok.Holnap napközben szivesen találkoznék egy szimpatikus párral Dél Pest megyében.Kérlek irjatok privit.
Sziasztok,
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
40-55 közötti házaspárral ismerkednék. Vibert privátban adok az ismerkedéshez. Egyedülálló férfiként az estéim szabadok, tudok utazni, alkalmazkodni párok szabadidejéhez.
Köszönöm.
Sziasztok kedves párok. Bp-Tatabánya vonalon és körzetében szívesen csatlakozom egy fix párhoz (férj-feleség), hosszú távra is. Némi tapasztalatom van, de nem vagyok csapongó.
Középkorú párok érdekelnének, ahol szeretnének nyitni az effajta örömök felé.
Ideiglenes, alkalmi párok, nagyképűek, nagyon kövérek kérem ne írjatok.
Köszi, és jó keresgélést mindenkinek!
Középkorú párok érdekelnének, ahol szeretnének nyitni az effajta örömök felé.
Ideiglenes, alkalmi párok, nagyképűek, nagyon kövérek kérem ne írjatok.
Köszi, és jó keresgélést mindenkinek!
Budapesti ápolt nem független pasi,házi barátnak szegődne,ápolt hölgyhöz, párhoz,a hölgy örömére,kor alkat nem számit,szeresd a földi örömöket,adatlapomon mindent meg találsz,keres.
Nyíregyházán házibarát lennék
.
.
Esztergom és környékén házibarát lennék
Sziasztok,
Kedves 50+ párhoz csatlakoznék, szimpátia eseten hosszútávú kapcsolatra. 44 éves sportos alkatú biszex vagyok. Privátban fényképet és minden adatot szívesen megadok. Utazás nem gond, de hely szükséges.
Laci
Kedves 50+ párhoz csatlakoznék, szimpátia eseten hosszútávú kapcsolatra. 44 éves sportos alkatú biszex vagyok. Privátban fényképet és minden adatot szívesen megadok. Utazás nem gond, de hely szükséges.
Laci
Sziasztok. Szívesen lennék házbarát elhanyagolt hölgynek, párnál enyhe jó hajlammal. Írj privátban. Köszi!
Beszéljünk
(Ez egy válasz peeternyh üzenetére (2022. 02. 14. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 14. hétfő 11:01

Sziasztok! Olyan hölgyet keresek beszélgetni, flörtölni, aki párkapcsolatban él, de sokat van a párja távol, pl.külföldön dolgozik. Ezért rendszeresen élnek át egyedül izgalmakat, de ezt szeretnék feldobni, amit nem szégyellnek. Nem feltétlenül személyes találkozásokra gondoltam, de ez sem kizárt idővel. Én egy sportos ötvenes vagyok. Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros és környéke, a virtuális izgalmaknál viszont nem lényeges a távolság.