Sziasztok! Biszex pasiként házibarát lennék .
Független vagyok, utazás megoldható ..

Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok. Kecskemét.Hölggyel párral találkoznék minden jóra.
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkozunk el
Pár keres(lány36 - fiu 37) keres fiatalabb , potens, nagyobb méretű fiút. Akár már most hétvégén ha megtaláljuk egymást
(üzenetet írj)

Sziasztok!izgalmas hölgyismerősömmel keresünk kedves ápolt fiatal max 25 éves fiút közös masztihoz,esetleg többre.
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Lehetsz tapasztalatlan is!
Csak olyan fiúk írjanak akik tudnak utazni és esténként ráérnek,képed legyen feltöltve,elérhetőséget írj!Pestmegye!
Lehetsz tapasztalatlan is!
Sziasztok. Párként keresünk fiatalab fiút(nagy intimmel, sok sperma) vagy lányt közös estékhez , programokhoz. Tartós kapcsolat sok sok finomsággal :P Együtt bármit

Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek
Hatvanas férfiként nézném - lehetőleg negyvenes.ötvenes vag akár hatvanas - párok szeretkezését, simogatással, csókolgatással is beszállnék, ha engedik.
Pasit keresunk harmadiknak Bajara hosszú távon. Adatlapunknak megfelelően. Olvasd el
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nagy intimmel hazibaratot keresunk a felesegem örömére, holnap estere!

sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Igényes pár házibarátja lennék, akár hosszabb távon!
.
.
Sziasztok! 40es pár vagyunk és keresünk házibarátot ha van ilyen pasi
Csak az írjon aki közelben lakik!!

Sziasztok!Normális, 40-es pasiként szívesen lennék pár házibarátja a Dunakanyarból

Csongrád megye-Szeged-Hmvhely környékén pár szeretkezését passzívan és zavartalanul örömmel megnézném..
Ápolt és intelligens ember vagyok.
Hmvhelyen lakás van.
Privit várok.
Ápolt és intelligens ember vagyok.
Hmvhelyen lakás van.
Privit várok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!