Sziasztok!
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
Kecskemét és környékén keresek hölgyet vagy párt.
Helyem megoldott de utazni is tudok.
Olyan pár is érdekel ahol megengedett a punciba élvezés vagy esetleg ahol terhes a hölgy.
állandó házibarát lennék.Olyan idősebb duci házaspárnál,akik nagyobb intim méretű fréfit keresnek barátságra.. Barátság ,szex Bp+100km
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.Nem bánod meg !!! Egy erekcióval kétszer spriccelek !
Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Házibarátnak szegődnék Hajdú vagy Szabolcs megyei párnál. Enyhe bi férfi tagtól belefér (aktív vagyok).
Utazás nem gond.
Utazás nem gond.
Sziasztok Hajdúszoboszlón ismerkednénk ma párral pasival privibe írj irjatok
Üdv.
Ismerkednék 40-es 50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Ismerkednék 40-es 50-es hölggyel vagy ilyen tagú párral.
Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P
Sziasztok! Pár keres házibarátot ha létezik itt ilyen
Főleg Borsodban keresünk! Fotó az előnyt jelent! Írjatok bátran!

Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok!
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Dél-Dunántúli házaspárral találkoznék ma. Utazni tudok. Elérhetőséget privátban adok.
Szabolcs borsod hajdu , hazibarat lennek. Kemenyen.
Hello lányokal hőlgyekel camozék beszélgetnék mindenben benne vagyok skype rodger.rodger2
Feleséget dugnám,nyalnám,szopatnám a férj elött!
Irtam levelet mégsem vállaszoltatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 02:37
Törölt felhasználó (4208002)

Sziasztok. Hajdu Bihar megyében keresnek hosszútávon hazibaratot.
Az adatlapon találsz több információt, de írj és beszélünk
(20L)

Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk!
Sziasztok !
Még mindig keresek Budapesten egy megbízható párt heteró alapon ! (nem buzikat ) az már irkált elég !!
Valóban nagyméretű pasi vagyok
Még mindig keresek Budapesten egy megbízható párt heteró alapon ! (nem buzikat ) az már irkált elég !!
Valóban nagyméretű pasi vagyok
Sziasztok. Hajdu Bihar megyében keresnek hosszútávon hazibaratot.
(20L)