Sziasztok!
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyébő.! Párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni, helyes-férfias srác/pasi?
Szép napot mindenkinek!
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Házibarátot keresünk csak Szolnok megyéből.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Budapest és környékén párral ismerkednèk lehetőleg tartós kapcsolatra!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok roma párnál lenék házibarát

Nagy farokkal lennék házibarát Bp. VIIker van búvóhelyem
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Hello! 40es pár keres olyan pasit aki házibarát lenne
Fontos hogy csak is a közelben keresünk! Fotó elönyt jelent!!!

Valóban Nagymèretű sportos igènyes pasit keresünk 22 èves 150cm 50kg 24 hetes terhes baratnőm kènyeztetèsère.
Debrecen ,Nyìregyhàza
Debrecen ,Nyìregyhàza
Sziasztok !
Csak heteró párokat keresek Budapesten ..!
Csak heteró párokat keresek Budapesten ..!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hello! Irj a viktoriox@citromail.hu ra
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 12:59

Sziasztok!
Dél-Dunántúli 40-es házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Dél-Dunántúli 40-es házaspárral ismerkednék. Hitelesített intim fotóim mellett találtok arcképes fotót is. Ha valóban komolyan gondolod/gondoljátok privátban adok elérhetőséget, ahol jobban megismerhetjük egymást egy esetleges találkozó előtt.
Köszönöm, hogy végigolvastad.
Párként keresünk nagy méretű fiatal srácot aki egyedülálló és kifejezetten érettebb Nővel/párral ismerkedne.
Sziasztok,Ápolt diszkrét nős férfiként ismerkednék párral ,házaspárral.
szívesen lennék állandó házibarát.Budapesten és környékén.
szívesen lennék állandó házibarát.Budapesten és környékén.
Sziasztok! Tápiógyörgye Budapest között keresek párt ahol a férfi biszex és szeretkezni akár a feleség előtt egy másik ferfival
Sziasztok, ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 14. hétfő 15:20
Törölt felhasználó (2685062)

Sárvári fürdöbe, esti fúrdőzésre keresünk potens nagyfarkú sportos pasikat cuckoldra. Szerdára, csütörtökre.16.17.ére Leveleket várjuk, nem hozzászólásokat.
T & P
T & P