Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Sziasztok.Házibarát lennék,Budapest környékén

Sziasztok,
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen megismerkednék egy párral, hosszú távú barátság céljából, extrákkal. Közös programok, bulizás, utazás. Hármasba még nincs tapasztalatom, fedezzük fel együtt ennek az örömeit: ) Fogadni nem tudok, de Pest megyén belül szívesen utazom.
Szép napot!
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen megismerkednék egy párral, hosszú távú barátság céljából, extrákkal. Közös programok, bulizás, utazás. Hármasba még nincs tapasztalatom, fedezzük fel együtt ennek az örömeit: ) Fogadni nem tudok, de Pest megyén belül szívesen utazom.
Szép napot!
Visszanéztem a privát beszélgetést Jokerel. Hát az első oka az elutasítasnak az értetlenkedés, a vonzalom hiánya... szerintem ha itt le is zárom attol még nemleszek kamu
Neked mi a kamu profil? Ha nem valasuzolunk? Vagy elutasítunk? Érdekel miből állapítottad meg ezt a szubketkív véleményedet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 17:50
Törölt felhasználó (4665837)

Sziasztok. Szívesen kényeztetném ha szimpatikus vonzó vagyok
Megbizhato párt keresek akik renceresen szopathatok Gyöngyös vagy környékén.esetleg akik tudnak utazni.privátba keresetek
Sziasztok! Házibarátot keresünk borsodban ha van itt olyan pasi. Fotó az fontos! Írjatok bátran!
házi barátot keresünk aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát orálcentrikus bi vagy bi érdeklődésű Párnál. Havi rendszerességgel járok M3-M6-M7 útvonalon, így nem feltétlenül csak a lakóhelyem közelében keresek. -Természetesen, ha megfelel a havi találka. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Nyalás centrikus uni srác vagyok! Szimpatikus párt keresek, tartós kapcsolatra!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kamu profil, csak óvatosan !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 07:23
Törölt felhasználó (4637132)

Kecskemét- Solt.jóképű méretes pasit keresünk cuckoldra. Férj csak néző. Viberen vállald az arcod.autód legyen. Tali nálunk napközben
Sziasztok. Szívesen kényeztetném ha szimpatikus vonzó vagyok
Sziasztok!
Keresnénk egy férfit, akivel együtt kényeztethetnénk gyönyörű feleségemet, remélhetőleg hosszútávon.
Kérlek akkor írj ha elolvastad a tudatosan kitöltött adatlapunkat és annak megfelelsz!
Szeretnénk végre egy olyan férfit találni aki tudja, hogy hogyan lehet egy nőt a szavaival is felizgatni és elég türelmes ahhoz, hogy megismerjük kicsit egymást a képcsere, találkozás és ágybajutás előtt.
Keresnénk egy férfit, akivel együtt kényeztethetnénk gyönyörű feleségemet, remélhetőleg hosszútávon.
Kérlek akkor írj ha elolvastad a tudatosan kitöltött adatlapunkat és annak megfelelsz!
Szeretnénk végre egy olyan férfit találni aki tudja, hogy hogyan lehet egy nőt a szavaival is felizgatni és elég türelmes ahhoz, hogy megismerjük kicsit egymást a képcsere, találkozás és ágybajutás előtt.
Nyalást kedvelő,szerető, házibarát lennék hölgynél, párnál.
Baja és környéke
Baja és környéke
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
sziasztok szabad házibarát állás betölthető. részletek az adatlapon .
Szopni imádo párt keresek Gyöngyös vagy környékén diszkréció adot és elvárt
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék a mai nap folyamàn! 36 éves normàlis pasi vagyok! Utazni és fogadni is tudok!