Szia! Bátor vagy ! Volt sikeres kalandotok így? Üdv:B.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 14:24
Törölt felhasználó (4637132)

Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Holnap délelőtt Kecskemét és környéken párhoz csatlakoznék. Jóképű, sportos ffi vagyok.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác-pasi
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! 50+-os pár diszkrét házibarátja lennék, gyakorlatias nyelvtudással.Budapest, és környéke.... B.
Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Hello! Pár keres házibarátot Max 50-60km! Csak az írjon akinek van itt fotója!!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
Sziasztok.Házibarát lennék,Budapest környékén

Sziasztok,
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen megismerkednék egy párral, hosszú távú barátság céljából, extrákkal. Közös programok, bulizás, utazás. Hármasba még nincs tapasztalatom, fedezzük fel együtt ennek az örömeit: ) Fogadni nem tudok, de Pest megyén belül szívesen utazom.
Szép napot!
Fiatal sportos srác vagyok.Szívesen megismerkednék egy párral, hosszú távú barátság céljából, extrákkal. Közös programok, bulizás, utazás. Hármasba még nincs tapasztalatom, fedezzük fel együtt ennek az örömeit: ) Fogadni nem tudok, de Pest megyén belül szívesen utazom.
Szép napot!
Visszanéztem a privát beszélgetést Jokerel. Hát az első oka az elutasítasnak az értetlenkedés, a vonzalom hiánya... szerintem ha itt le is zárom attol még nemleszek kamu
Neked mi a kamu profil? Ha nem valasuzolunk? Vagy elutasítunk? Érdekel miből állapítottad meg ezt a szubketkív véleményedet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 17:50
Törölt felhasználó (4665837)

Sziasztok. Szívesen kényeztetném ha szimpatikus vonzó vagyok
Megbizhato párt keresek akik renceresen szopathatok Gyöngyös vagy környékén.esetleg akik tudnak utazni.privátba keresetek
Sziasztok! Házibarátot keresünk borsodban ha van itt olyan pasi. Fotó az fontos! Írjatok bátran!
házi barátot keresünk aki megfelel a keresési feltételeinknek !
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát orálcentrikus bi vagy bi érdeklődésű Párnál. Havi rendszerességgel járok M3-M6-M7 útvonalon, így nem feltétlenül csak a lakóhelyem közelében keresek. -Természetesen, ha megfelel a havi találka. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Nyalás centrikus uni srác vagyok! Szimpatikus párt keresek, tartós kapcsolatra!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!