A hét második felére, Csütörtök-péntek esti szabadidővel keresek ápolt, igényes partnereket.
Sportos , magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sportos , magas, harmincas pasi vagyok , hely megoldható .
Az adatlapomon minden infó adott.
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek keresek Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely is van de hozzád is mehetek, kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni! vigyor2
Sziasztok
Házibarát ‘állást’ keresek Veszprém megye és környéken…
Moto
Házibarát ‘állást’ keresek Veszprém megye és környéken…

Moto
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok!
Pest megyén belül szívesen csatlakoznék párokhoz.
Pest megyén belül szívesen csatlakoznék párokhoz.
Sziasztok !
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot

Hello! Házibarátot keresünk de csak is a közelben lévők írjanak! 40-es pár. Fotó elönyt jelent!
Sziasztok!

Megüresedett házibarát állásra is keresünk nem nagy farkú pasit max 16 cm!!!! Aki péntek vagy Szombat este is ráér egész éjjelre és tudja mit jelent a Házibarát szó!!!
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Havi egy-két alkalomról lenne szó!!!
Magasság max 180 cm-fasz maximum 16 cm.
Buzik és Biszex pasik nem érdekelnek!!!!
Kép nélkül nincs telefon és találka sem ez alól nincs kivétel.
Budapesten házi baráti állást keresek,ápolt nem független pasi,adatlapomon mindent meg találsz,
Cicisek, nektek szól!
Még ti mertek leszolni másokat!!!!
Full kamusok vagytok!!! V lehet h csak a szokásos.
1 b...fiu irkal... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 11. hétfő 07:27
Még ti mertek leszolni másokat!!!!
Full kamusok vagytok!!! V lehet h csak a szokásos.
1 b...fiu irkal... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4637682)

sziasztok nagyon jó hogy lefixáljátok még a havi mennyiséget is -sok sikert nektek
Sziasztok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, vékonyabb testalkattal, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Sziasztok,jó fej,valós párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra rendszeres randikhoz.Bajai független,helyes pasi vagyok.
Kecskemét -Solt. Fiatal max 40 éves pasit keresek alkalmi vagy állandó sexpartnernek férjem tudtával és vagy partira. Vibered, autód legyen. Tali csak nálunk. Picsázható és tágítható vagyok. Bisex aktív fiú előny
Partnert,partnereket keresek,párt ritkább de tartósabb kapcsolatra, egész éjszakás kiéléssel
Budapesten élek, utazni tudok és párokhoz is szívesen csatlakozok akár bi alapon
Üdv
bulizos éjszakáat kedvelem
:P

Budapesten élek, utazni tudok és párokhoz is szívesen csatlakozok akár bi alapon

Üdv

Sziasztok.Nyíregyházi párt vagy hölgyet keresek.
Sziasztok !
40 es 50 es vagy idősebb pár házaspár diszkrét barátja lennék Szekszárdon. További ismerkedés privát üzenetben ahol adok elérhetőséget a kapcsolatfelvételhez.
40 es 50 es vagy idősebb pár házaspár diszkrét barátja lennék Szekszárdon. További ismerkedés privát üzenetben ahol adok elérhetőséget a kapcsolatfelvételhez.
Sziasztok! 39-178-82, ápolt és igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy igényes budapesti vagy Pest megyei párt, lehetőség szerint hosszútávon.