Sziasztok Hetvégèn ha esetleg hölgy illetve pàrral szivesen találkoznèk !
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Utazni tudok sportos alkat vagyok atlagnal nagyobb méretekkel !
Sajnos sok a kamu profil ! Elkerülés érdekébe számcsere Whatsapp hivas kamerán megnézzük
Egymást ha kölcsönös a szimpátia találkozunk ! Nem irogatni szeretnèk kamu hölgyekkel párokkal !
Rugalmas vagyok utazni tudok ! Szivesen ismerkedek személyesen ha megvan a kölcsönös kèmia akkor mehet a buli
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Ma estére keresünk párt vagy pasit .farok max 16 cm annál nagyobb nemérdekel.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
kép emailben addig nincs teló és tali sem.
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát orálcentrikus bi vagy bi érdeklődésű Párnál. Havi rendszerességgel járok M3-M6-M7 útvonalon, így nem feltétlenül csak a lakóhelyem közelében keresek. -Természetesen, ha megfelel a havi találka. Privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! Házibarátot keresünk, vagy a hölgytagunk részére szeretőt! Csak komoly érdeklödők leveleit várjuk!
Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt 19-én,vagy 20-àn Békés megyében!
Sziasztok! Biszex pasiként házibarát lennék mindkét fél örömére ! Irjatok
Csinos pár vagytok ? Szivesen végignéznéd ha egy potens jófarkú pasi megdugja teleélvezi a hölgytagotok?
Nyiregyháza
Hely ok.
Nyiregyháza
Hely ok.
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
40 éves sportos jól tejelő kan Hb lenne privi
Sziasztok! Bács-Csongrád megyéből keres valaki házibarátót?40-es igényes megbízható diszkrét férfi vagyok. Utazni tudok .
Pest megyében házibarát lennék 40 éves igényes sportos jól tejelő kan utazni tudok privi
3. Kerületben lakom és házi barátnak szegodnek..
Üdv.
Èrett hölgynek lennèk házibarátja.
Èrett hölgynek lennèk házibarátja.
! Már régi vágyam ,hogy hosszútávon egy pár házibarátja legyek és ennek a vágyam betöltésére keresek egy megbízható féltékenységtől mentes párt
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék.
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok! Biszex pasiként házibarát lennék mindkét fél örömére ! Irjatok