Bocs Én már többször is találkoztam Velük és kellemes volt minden talalkozó. Nem kamuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 14:45
Törölt felhasználó (761012)

Mekkora kamuk vagytok ti! Szégyen
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék mindenki örömére. Na jó inkább a hölgyére, "csak semmi buzulás"
Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár a mostani hétvége alatt is..
Sziasztok, igényes pár hazibaratja lennék hosszabb távon.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Kedves, barátságos, merész párokkal, hölgyekkel ismerkednék...
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com
50/180/95, független, somogyi pasi vagyok...
Címem:parraghy4@gmail.com

Sziasztok pár aki találkozna ismerkedne ?
Csatlakozom én is! Jelentem aztán hátha ki tiltják a hülye gyereket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 14:45
Törölt felhasználó (761012)

Potens, szőrtelen házibarátot keresünk hosszú távra, kizárólag a közelünkből.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek.
privátban elérhető vagyok.

Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?

Sziasztok, van itt pár, akinek lenne kedve ismerkedni egy 40éves, normális pasival többes izgalmakhoz? : ) 186/93 szbarna, kék, 17/6... akár a mostani hétvége alatt is..
(Ez egy válasz Gödöllői pár üzenetére (2022. 04. 10. vasárnap 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 10. vasárnap 05:24

Házibarátot keresünk a párosunk női tagjának,havi 1-2 alkalomra!
Hely szükséges
Hely szükséges

Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok.
Szívesen lennék diszkrét házi barát!
Szívesen lennék diszkrét házi barát!
Sziasztok szivesen lenék pár házibarátja mobilis vagyok.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok
Bi párhoz csatlakoznék
utazni tudok!
Bi párhoz csatlakoznék

Sziasztok! Péntek, vagy szombat estére keresünk nagy intim el pasit a feleségem örömére ! smile max 45 éves korig !
Sziasztok!
Igényes, ápolt biszex pasiként házibarát lennék mindenki örömére
Igényes, ápolt biszex pasiként házibarát lennék mindenki örömére