Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 499 500 501 502 503 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7548   2022. 05. 10. kedd 15:22
X Törölt felhasználó (4623082)
Spontán szex ?!
Ma az irodámban ! ( Székesfehérváron )
Hölgyek . hetero párok !
#7547   2022. 05. 10. kedd 11:02
X Törölt felhasználó (3107422)
Szegedi pár házibarátja lennék.
#7546   2022. 05. 09. hétfő 21:48
Titkos randi Bp Titkos randi Bp
Sziasztok!
Én egy Budapesti 40-es heteró (nem független)
fiatal ember vagyok!
Ismerkedni szeretnék egy Budapesten egy lánnyal vagy párral!
Nappali órákban érnék rá!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi és meleg pasik kérlek Neeee!!!!!
#7545   2022. 05. 09. hétfő 20:14
X Törölt felhasználó (784648)
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
#7544   2022. 05. 09. hétfő 08:32
feketekandur feketekandur
Sziasztok!

40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.

Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
#7543   2022. 05. 09. hétfő 08:11
Gangbang 74 Gangbang 74
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott
#7542   2022. 05. 09. hétfő 08:11
Gangbang 74 Gangbang 74
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott
#7541   2022. 05. 09. hétfő 06:52
clausz clausz
Sziasztok Hazibarat lennek hosszutavon egy Hajdubihari parnal
#7540   2022. 05. 09. hétfő 00:30
pasissrac84 pasissrac84
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
#7539   2022. 05. 08. vasárnap 12:17
Tobleroneee Tobleroneee
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek ! wave
#7538   2022. 05. 07. szombat 19:17
Feri7111 Feri7111
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
#7537   2022. 05. 07. szombat 19:16
Feri7111 Feri7111
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
#7536   2022. 05. 07. szombat 18:05
X Törölt felhasználó (4663260)
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
#7535   2022. 05. 07. szombat 17:40
01keresem01 01keresem01
Szívesen társulnék egy szimpatikus, kedves párhoz Pécsett és környékén.
Ismerkedjünk.
#7534   2022. 05. 07. szombat 17:00
marineland marineland
Sziasztok !

Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
#7533   2022. 05. 07. szombat 06:37
X Törölt felhasználó (4658958) VIP
Nyiregyházán párt keresek akit izgat ha hölgytag rendszeresen atjar hozzam es teleélvezve megy haza.

Igényes ápolt potens pasi vagyok
#7532   2022. 05. 07. szombat 05:41
X Törölt felhasználó (3902482)
Sziasztok!
Házibarát lennék, a hölgy örömére.
Pestmegyén belül!
#7531   2022. 05. 06. péntek 19:11
X Törölt felhasználó (4653306)
Hogy is van ez confused mindenki keres de senkisem talál
#7530   2022. 05. 06. péntek 18:00
Biker Biker
Sok mindent megéltem, kipróbáltam már, mindenféle felállásban ( heteró vagyok, ez fontos ! [ smile ] ) különféle játékszereket magamon és máson.. .deeee... egy idő után besokall az ember... Persze, lehet erre mondani, legyinteni, hogy pasi... , a farka után megy... Nos, ez nem egészen így van..

Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...

Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [ smile ] mert anélkül hamar meghal az egész, ha önző valaki.. [:-(]

Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni a másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [ smile ] Próbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... egy olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... kipróbálni dolgokat, amikről már olvastak, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt... nyes

Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..
#7529   2022. 05. 06. péntek 14:54
X Törölt felhasználó (4637682)
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek

... 499 500 501 502 503 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17548db
Utolsó üzenet: ma 11:24

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!