Spontán szex ?!
Ma az irodámban ! ( Székesfehérváron )
Hölgyek . hetero párok !
Ma az irodámban ! ( Székesfehérváron )
Hölgyek . hetero párok !
Szegedi pár házibarátja lennék.
Sziasztok!
Én egy Budapesti 40-es heteró (nem független)
fiatal ember vagyok!
Ismerkedni szeretnék egy Budapesten egy lánnyal vagy párral!
Nappali órákban érnék rá!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi és meleg pasik kérlek Neeee!!!!!
Én egy Budapesti 40-es heteró (nem független)
fiatal ember vagyok!
Ismerkedni szeretnék egy Budapesten egy lánnyal vagy párral!
Nappali órákban érnék rá!
Várom lányok, párok leveleit priviben!
Bi és meleg pasik kérlek Neeee!!!!!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral illetve hölggyel találkoznék. A helyet tudom biztosítani. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott
Sziasztok 2 negyven éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párthoz a hölgy örömére. Kocsiba vagy mellette szívesen dugnánk szopatnánk a hölgyet. Vagy csak kidugja a popsiját mi meg használnánk. Írjátok privátott
Sziasztok Hazibarat lennek hosszutavon egy Hajdubihari parnal
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok. Budapest és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok. Házi barátkoznék! Párt vagy hölgyet keresek ma estére Pécsen kellemes időtöltésre és minden jóra ! Hely van de estére! Vagy nálad! Kisebb távon utazni is tudok. Esetleg el is hozhatlak ha nálad nem megoldható de nem tudsz utazni!
Szívesen társulnék egy szimpatikus, kedves párhoz Pécsett és környékén.
Ismerkedjünk.
Ismerkedjünk.
Sziasztok !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Vasárnap kora estére 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Olvass adatlapot !
Nyiregyházán párt keresek akit izgat ha hölgytag rendszeresen atjar hozzam es teleélvezve megy haza.
Igényes ápolt potens pasi vagyok
Igényes ápolt potens pasi vagyok
Sziasztok!
Házibarát lennék, a hölgy örömére.
Pestmegyén belül!
Házibarát lennék, a hölgy örömére.
Pestmegyén belül!
Hogy is van ez
mindenki keres de senkisem talál

Sok mindent megéltem, kipróbáltam már, mindenféle felállásban ( heteró vagyok, ez fontos ! [
] ) különféle játékszereket magamon és máson.. .deeee... egy idő után besokall az ember... Persze, lehet erre mondani, legyinteni, hogy pasi... , a farka után megy... Nos, ez nem egészen így van..
Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [
] mert anélkül hamar meghal az egész, ha önző valaki.. [:-(]
Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni a másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [
] Próbálgatni dolgokat, ledönteni tabu témákat... egy olyan valakikkel, akik szintén szeretnek az erotika világában kalandozni... kipróbálni dolgokat, amikről már olvastak, elmesélhetitek titkos vágyaitokat egy olyan valakinek, aki szinte biztos, hogy valóra váltja azt...
Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..

Mint írtam, sok mindenben volt részem... játszadozásban, játékokban, tudok nagyon romantikus és tudok igazán domináns alfa hím is lenni.. Számomra nem nagyon léteznek tabuk... na jó, persze azért vannak, nem lépek át egy határt sem nálatok, sem magamnál...
Vevő vagyok az örült, bolondos dolgokra, magam is szoktam ilyet kitalálni és teljesítem is a párom kívánságát.. [

Hogy mit is keresek...? Hmmm... ... Élni és élni hagyni a mottóm, nem szeretek rátelepedni a másokra... De azért ha találkozunk, akkor az olyan legyen, hogy csak az számít.. Meglepetések így vagy úgy: egy illat, egy erotikus vacsora (!) előjátéknak, különféle fehérneműk a játszadozáshoz a határon innen és a határon túl [

Szóval az én gondolatvilágom valahol itt tart most... Ehhez keresem játszótársaim, partnereim..
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek