Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Sziasztok!
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Srácok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk viber telefonszámmal. Csak a péntek/ szombat esték jók nekünk.
Sziasztok! Dombóvár és környékén lennék házibarát!

házibarátot keresünk bi vékony sportos pasi személyében mi 60 34 pasik vagyunk
Masszázst,orális játékokra hölgyet párt keresek. Hoszabb távra! Kecskeméten
Nagy farokkal feleséget kényeztetnék. Kor és alkat mellékes. Ápoltság ,higiénia,biztonság fontos! Bp éskörnyéke. helyem van.
imádnám azt a dekoltázst
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 19. csütörtök 17:12

Törölt felhasználó (4662317)

Sziasztok!
Srácok!
Srácok!
Sziasztok.Szabolcs megyei párhoz csatlakoznek.
Sziasztok! Attila vagyok 36 éves masszőr pasi! Yoni masszázzsal is foglalkozom! Házibarátnak jelentkeznék itt Budapesten! Köszi hogy bizalmat adsz!
Sziasztok! Hazibaratot keresunk. Mi BW. Freiburg kornyeken elunk, de Heves kornyeken is ismerkednenk. Csak Hereto sex! de azt nagyon mocskosan!
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Sziasztok! Most péntektől vasàrnapig keresek pàrokat vagy akàr csak pasit közös időtöltéshez! Utazni és fogadni is tudok! Akàr nudizni is szívesen elmennék valakivel, valakikkel!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok itt
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok itt
Szfvár és környékén lennék házibarát...
Dunaharasztiban és környékén keresek elhanyagolt feleséget , csajszit , lányt , házaspárt cuckold szexre masszirozásra ! Maximális diszkrécióval dugnám , nyalnám , szopatnám...stb...stb... Akinek szüksége volna rá !
Sziasztok! Házibarátot keresünk borsodban ha persze van itt ilyen pasi
fotó nem árt ha van!

Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok!
Srácok!
Srácok!
Sziasztok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!
40-es házaspárral találkoznék. A helyet tudom biztosítani Pécsett egy igényesen felújított, új bútorokkal berendezett lakásban. Friss áprilisi, májusi hiteles fotóim a bemutatkozásom alatt láthatóak. Viberen tudjuk folytatni egy rövid levélváltás után arcképes fotó cserével, hívással.
Csak, ha valóban komolyan gondolod, gondoljátok!