Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,határozott,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,határozott,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok..Heves megyei vagyok , házibarátként csatlakoznék...
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok.
Lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
Lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
Sziasztok.54 éves férfi ként keresek egy párt.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Hosszú távra keresek egy igényes, ápolt párost Budapesten vagy környékén, akikhez igény szerint társulhatnék a hölgy örömére. Közös nudizás és szabadtéri kalandok is szóba jöhetnek. Utazni tudok. 28/F
fiatal feminin fiúként keresek az idősebb korosztályból hölgyet vagy párt
a nagy mellbimbóudvar előnyt jelent

Sziasztok! 50 éves Férfi vagyok 175cm 80 kg átlagos intim méret. Budapest és környékén párral ismerkednék!
Sziasztok! Házibarátot keresünk de ha lehet inkább Borsodban. Fotó elönyt jelent! Írjatok bátran!
Sziasztok!
Férfit keresünk harmadiknak - ha mindenki élvezi - hosszútávra, feleségem kényeztetésére.
Leírom, mert adatlapot kevesen olvasnak:
40 év és 180 cm feletti, sármos, fogalmazni is tudó férfiak levelét várjuk, lehetőleg BP-ről.
Nem találkozunk az első pár levél után, szeretnénk először kicsit megismerkedni veled. Fontosabbnak tartjuk az intelligenciát és azt, hogy mennyire értesz a nők nyelvén a farkad méreténél.
Ha nem riasztottunk el, várjuk a leveled.
Férfit keresünk harmadiknak - ha mindenki élvezi - hosszútávra, feleségem kényeztetésére.
Leírom, mert adatlapot kevesen olvasnak:
40 év és 180 cm feletti, sármos, fogalmazni is tudó férfiak levelét várjuk, lehetőleg BP-ről.
Nem találkozunk az első pár levél után, szeretnénk először kicsit megismerkedni veled. Fontosabbnak tartjuk az intelligenciát és azt, hogy mennyire értesz a nők nyelvén a farkad méreténél.
Ha nem riasztottunk el, várjuk a leveled.
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok!
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !
Puszi:
Konci
40+ sármos pasiként, keresem hosszútávú kedvesem - párok ismeretségét !
Mobilis, magára igényes, intelligens csóka vagyok, a többit egy KV mellett !

Puszi:
Konci
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Irtam privit.
(Ez egy válasz Rider90 üzenetére (2022. 05. 24. kedd 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 00:32

Sziasztok!
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba

Nyiregyhazi magas sportos szolis teljesen szőrtelen , pasi párnak a házibarátja lenne.
.
.
Sziasztok! Ország középső részén keresek házibarát állást..

Szép jó napot.
Észre vettem hogy a házibarát szó jelentését nem sokan
ismerik pontosan vagy mindenkinek mást jelent.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát.
Ha esetleg erre felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Észre vettem hogy a házibarát szó jelentését nem sokan
ismerik pontosan vagy mindenkinek mást jelent.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát.
Ha esetleg erre felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Sziasztok!
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk hangoutsos email címmel. Csak a szombat esték jók nekünk.
Szeretnénk ha egy lent szőrtelen, igényes, min.180cm magas, jóképű srác állna a feleségem rendelkezésére. Nem egy órás légyott a cél, hanem egész estés program.
Van itt olyan srác, aki nem tűnik el az ismerkedés alatt és tényleg el is jön a randira?
Mi nyitottak vagyunk, csak Te hiányzol...
Ki szeretné beavatni a feleségem a hármasba? Privát üzenetet várunk hangoutsos email címmel. Csak a szombat esték jók nekünk.
Szeretnénk ha egy lent szőrtelen, igényes, min.180cm magas, jóképű srác állna a feleségem rendelkezésére. Nem egy órás légyott a cél, hanem egész estés program.
Van itt olyan srác, aki nem tűnik el az ismerkedés alatt és tényleg el is jön a randira?
Mi nyitottak vagyunk, csak Te hiányzol...