Hello! Házibarátot keresünk aki szívesen ismerkedne velünk. Max 70km! Fotó az kell! Írjatok bátran!
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Sziasztok.Egy helyes,kedves párnál lennék házibarát.Nyíregyháza+100km.
Sziasztok! Ma este kellemesen kikapcsolódnék!
Benne vagyok minden jóban, szívesen csatlakozom párokhoz is, mindkét fél örömére. Jelentkező(k)?
Benne vagyok minden jóban, szívesen csatlakozom párokhoz is, mindkét fél örömére. Jelentkező(k)?
Sziasztok engem érdekel irj privit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 17:00
Törölt felhasználó (4671171)

Pár nem érdekel?
Sziasztok.
Nagy farokkal idősebb,telt hölgytagú házaspárnál lennék házibarát. Bp VII. ker-ben van búvóhelyem,de lehettek vidékiek is szivesen utazok. Imádom kielégiteni,kényeztetni a NŐt ,imádom mikor élveznek,minél többször.
Keressetek bátran ,minden jóban benne vagyok,hetero alapon.
Nagy farokkal idősebb,telt hölgytagú házaspárnál lennék házibarát. Bp VII. ker-ben van búvóhelyem,de lehettek vidékiek is szivesen utazok. Imádom kielégiteni,kényeztetni a NŐt ,imádom mikor élveznek,minél többször.
Keressetek bátran ,minden jóban benne vagyok,hetero alapon.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, barátkoznék úgy hogy tényleg hosszútávú legyen.
G.
Szívesen ismerkednék, barátkoznék úgy hogy tényleg hosszútávú legyen.
G.
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok!Szombaton és vasárnap párhoz csatlakoznék!Pest,Fejér,Veszprém megye esetleg Budapest déli része.Diszkrét,tapasztalt,jól szituált srác vagyok,kellemes mérettel.
Kellemes délutánt! Budapest és környékén párral ismerkednék
Sziasztok!NaturistaHölggyel, Párral ismerkednék
Pár nem érdekel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 27. péntek 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 27. péntek 16:55
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,határozott,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Sziasztok..Heves megyei vagyok , házibarátként csatlakoznék...
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok.
Lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
Lassan újra nyitunk a pasik fele, erre keresnénk, egy 35-45 közötti jóképű pasit hármas szexre.
Légy legalább intim helyen szőrmentes, jóképű. Egyet tudnod kell: e-mail-ben fogunk test, és arcképes fotót kérni, az alapján döntünk.
Ha van szimpátia, akkor természetesen Mi is viszonozzuk a képeket.
Viber elérhetőséget fogunk kérni.
Csak akkor jelentkezz, ha ez neked megfelel.
A lány nőiesen telt, imádja a szexet, A fiú átlagos testalkatú nem féltékeny pasi.
Várjuk jelentkezésed, és légy türelmes, nem fogunk “holnap, holnapután” ágyba bújni.
A&T
Sziasztok.54 éves férfi ként keresek egy párt.
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Szőrösség ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből de nem is BUDAPESTIT keresünk. )
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.