Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Nyíregyháza
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Nyíregyháza
Sziasztok
Szívesen lennék pár intim barátja, akár tartós, minőségi viszony keretei között.
Üzenetet privátba várok
Szívesen lennék pár intim barátja, akár tartós, minőségi viszony keretei között.
Üzenetet privátba várok
Sziasztok!
Fejér megyében van pár aki házibarátot keres?
Fejér megyében van pár aki házibarátot keres?
Csongrád megye és közvetlen környékén jelentkeznék pároknál házibarátnak,akik kedves ,igényes,diszkrét masszírozni tudó Férfit keresnek Hetero alapon! Levelet belső üzenetben várok...szép napot
Nagyváradon csatlakoznék párhoz házibarátnak
Hello! Házibarátot keresünk aki komolyan is gondolja! 40-es pár vagyunk ha lehet csak a közelben lévők írjanak nekünk!! Fotód jó ha van! Írjatok!
Szép Napot! Budapest és Déli vonzás körzetében párral ismerkednék
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednék
Sziasztok! Balaton északi partján, akár Veszprémben keresek lennék házi barát akár szóló vagy párnak is! 40 es sportos fiatalos srác vagyok /
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!

sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!

Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok! Balatonon valaki aki csatlakozna ?Bulizni.
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyéből! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok. Ma este 18 kerben?38 éves sportos pasi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 09. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 09. csütörtök 20:14
Törölt felhasználó (889050)

szia ismerkedjünk pár vagxyunk