Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !

Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek kedd vagy szerda délelöttre Veszprém és környékéről. Talihelyem van.
De az ilyet miért nem lehet kidobni azonnal?
39 éves független pasi vagyok, mai napon szolló pasikhoz vagy párok jelentkezését várom akár egy jó masszázst is adok, házi barátként is csatlakozom. Kecskemét és környékén, helyem van de utazni is tudok.Üzenetet privátba! Köszönöm!
Sziasztok. Bi férfi tagú párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok!
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 35 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Jó reggelt
Keresem nagyon aktív, többlövetűként partnerem/partnereim(Nő vagy pár személyében) minden jóra gátlások nélkül.

Sziasztok. Kecskemét és környékén szívesen lennék hölgy vagy pár megbízható házibarátja.

Sziasztok!
Megszűnt házibaráti megbízásom helyett keresek újat! Heteró nemdohányzó pár, párok személyében! Viszonylag állandó, alkalmi találkákra, fotózás, házi videó, szaunapartikra! A távolság nem akadály, bár a spontán találkák miatt inkább belátható távolságon belül keresek! Megtisztelő számomra ha én lehetek a legtitkosabb vágyaitok megélésében a partner!
Megszűnt házibaráti megbízásom helyett keresek újat! Heteró nemdohányzó pár, párok személyében! Viszonylag állandó, alkalmi találkákra, fotózás, házi videó, szaunapartikra! A távolság nem akadály, bár a spontán találkák miatt inkább belátható távolságon belül keresek! Megtisztelő számomra ha én lehetek a legtitkosabb vágyaitok megélésében a partner!
Nem semmi!
Házibarát lennék miskolcon
Sziasztok kezdo bi os erdekelne titeket? En Lanyfalun lakom es szivesen lennek hazibarat.
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2021. 01. 23. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Szentendrén keresünk egy 40-es, 50-es, sportos, bi házibarátot!
Sziasztok!Tapolca környékén ismerkednék negyven ötven közti párral !
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
szia köszönöm de más korosztály érdekel . szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 22. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 17:24
Törölt felhasználó (4490682)
VIP

Sziasztok en szivesen jelentkeznek
Sziasztok. Bács-Csongrád megyéből keresek hölgyet, párt. Tartós, házibaráti kapcsolat is érdekelne. 40-es igényes borotvált vastag farkú férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes.
Sziasztok en szivesen jelentkeznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 22. péntek 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 22. péntek 10:24
Törölt felhasználó (4471782)

sziasztok , fiatal házibarátot keresünk . heteeró pár vagyunk csak a női tagunk kényeztetésére.
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék párhoz. Helyes, nagyméretű srác vagyok. Írjatok, és küldök telszámot, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Ma este csatlakoznék párhoz. Helyes, nagyméretű srác vagyok. Írjatok, és küldök telszámot, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Üdv Mindenkinek!
Bár nem vagyok fiatal ...de, lennék házibarát... Meginnánk a ház borát.
Bár nem vagyok fiatal ...de, lennék házibarát... Meginnánk a ház borát.
Szia , sziasztok !