Házibaratokat keresunk .bi nem erdekel
Komárom és környéki srác(esetleg Győr, Tatabánya) akit érdekel egy kis közös hoki, orál vagy esetleg más is ?
Kezdő srác esetleg, vagy elhanyagolt pasi?!
Nem csak egyszer talikra akár?!
Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
Ha érdekel valami írj.
Skype, viber, mail is van privibe..
Kezdő srác esetleg, vagy elhanyagolt pasi?!
Nem csak egyszer talikra akár?!
Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
Ha érdekel valami írj.
Skype, viber, mail is van privibe..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Felnőtt játékokhoz !

Jó reggelt mindenkinek
Cegléd és környékén házibarát lennék 46 éves pasi! Hosszu tàvra.Diszkréció adot!.
Pesten házibarát lennék
párként keresünk potens 50es pasit
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (45-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok. Ha nincs helyetek ahol meg oldható lenne a titkos találka,Fejér megye, azon belül dunaújváros kozeletekben van. Nállam találkozhattok! Megbeszélés kérdése minden. Írj bátran.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt játékokhoz !

Felnőtt játékokhoz !

Sziasztok,
Szívesen ismerkednék párokkal akik valóban nyitottak egy hzibarát befogadására. Értelmes, fiatal sport férfi vagyok. Tisztában vagyok a felállással és nem csak űriteni szeretnék. Nyugdotan írjatok nem bánjátok meg.
Szívesen ismerkednék párokkal akik valóban nyitottak egy hzibarát befogadására. Értelmes, fiatal sport férfi vagyok. Tisztában vagyok a felállással és nem csak űriteni szeretnék. Nyugdotan írjatok nem bánjátok meg.
Sziasztok.. keresek PÁROKAT akikhez csatlakozhatok..enyhe bi lehetséges... Hatvan és környéke.. utazni tudok..
13 ker ma este vagy holnap este? Orálra valaki aki kanos?
Sziasztok. Ápolt 30as hetero srác csatlakozna párhoz vagy hölgyhöz. Utazni tudok de nem a világ végére (Nógrád, Heves, Pest). További szép délutánt
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Megbízható nem kamu vékony szexorult pár, házaspár kerestetik. Vastag farkú nyalast, szendvicset imádó férfi vagyok csak hosszú távú kapcsolat érdekel!!! Hívás csak hölgy től!!!! Kamu férfiak kíméljenek!!!! Kérem....
Sziasztok. Fejér megye azon belül dunaújváros. Van egy felesleges szobám kiadó. Részletekért keres bátran
Igényes 40 es pasi vagyok. Pár házibarátja lennék minden téren. S mindenki számára. Kor alkat nem számít. Élvezűk az életet. Jó fiúk hoppon maradnak.
Szegedi vagy környéki párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre.
Megbízható, kedves, érett házaspárt keresek 3-as örömökre.