Sziasztok! Gyulán igényes, diszkrét pár ismerettségét keresem!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Párral ismerkednèk hosszútávra..
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok, Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként. Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Párral ismerkednék hosszab távra! Normális,kedveség és igényeség elvárt!
Sziasztok!Közös masztihoz keresek hetero urat,miközben néznénk izgató volt barátnőm amatőr szexfilmjét,ennyi izgat,csak akkor írj ha tényleg el is jössz,a hitegetőkből elég volt.Meleg fiúk kérem ne írjanak!Elérhetőséget kérek.Igényes ápolt srác vagyok.Pestmegye!
Győri pasit kinek van helye .Ja bi legyen fő pasit kell dugni elöttem engem nyalni kényeztetni lehet mi nem egy alalomra godolunk
Sziasztok! Nagyjából,az ország középső részén keresek házibarát állást...

Sziasztok.Szabolcs megyében párhoz csatlakoznék.Napközben is ráérek.Hármas,cuckold is.Igényes,potens férfi vagyok.
Budapesten keresnék egy párt aki amolyan házi barátnak el fogad, ápolt nem független pasi.
Igenyes teljesen szőrtelen Nyiregyhazi sportos szolis potens pasi Házibarát lenne.
Sziasztok! Van ott olyan pár, aki egy sportos 40 es férfit keres hazibaratnak?
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok!
Holnap este ráérnétek?
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, ha tudtok utazni?
Holnap este ráérnétek?
Pásztó mellett van egy igényes nyaralóm, ott lehetünk diszkréten, ha tudtok utazni?
Igényes, sportos 30-as srácot keresünk hosszútávú, barátságon alapuló kalandokra.
Normális párt keresek ,kellemes együttlétekre hosszabb távra.