Házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednék ismerkednek
Budapesten part idősebb nőt kukkolnék akar autómban is
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Szeretnék találni egy kedves párt ,akik plusz férfi bevonását szeretnék "maguk közé"
Jó napot.
Barátság extrákkal?
Jelentkezz bátran, a többi alakul.
Barátság extrákkal?
Jelentkezz bátran, a többi alakul.

Sziasztok.Szabolcs megyében házibarát lennék.
Sziasztok! Hazibaratot keresnénk Kaposvar és környékéről max 30 km. Fiatalabb, sportos testalkatú, potens alkalmazkodni tudo srác személyében
. Privatban várom az üzeneteket.

Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok!
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
32. szülinapomat szeretném megünnepelni egy jó kiadós hancúrral. Ebből az alkalommal keresek lányt, hölyget vagy párt közös bulizáshoz. wink Írj privátban, ha felkeltettem az érdeklődésed!
Üdv
Z
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok Szabolcs Hajdu Borsod valaki
Kedves párok!
Régi, eddig meg nem élt vágyam, hogy megfigyelőként jelen legyek egy egymást szerető, jó alakú férfi-nő pár szexuális együttléte alatt, most főleg ehhez keresek bátor jelentkezőt. Tettlegesen nem avatkoznék be (persze ha van rá igény, a nő örömére a finom és fáradhatatlan nyelvemet szívesen és lelkesen bevetem), csak szeretnék pár méteren belül lenni, látni a kéjt az arcotokon, a mozdulataitokat, hallani az extázisotok nyögéseit, és ebben gyönyörködni hosszan, a petting első érintéseitől a beteljesülésig, irigyen és vágyakozva szemlélni Titeket. Tudom, vannak swinger klubok, de sokkal izgalmasabb számomra az intim együttlét, a privát hálószobák csak velem megosztott titkai.
Én 37 éves, magas, barátságos, de kicsit introvertált, sportosan vékony, jóképű férfi vagyok Budáról.
Régi, eddig meg nem élt vágyam, hogy megfigyelőként jelen legyek egy egymást szerető, jó alakú férfi-nő pár szexuális együttléte alatt, most főleg ehhez keresek bátor jelentkezőt. Tettlegesen nem avatkoznék be (persze ha van rá igény, a nő örömére a finom és fáradhatatlan nyelvemet szívesen és lelkesen bevetem), csak szeretnék pár méteren belül lenni, látni a kéjt az arcotokon, a mozdulataitokat, hallani az extázisotok nyögéseit, és ebben gyönyörködni hosszan, a petting első érintéseitől a beteljesülésig, irigyen és vágyakozva szemlélni Titeket. Tudom, vannak swinger klubok, de sokkal izgalmasabb számomra az intim együttlét, a privát hálószobák csak velem megosztott titkai.
Én 37 éves, magas, barátságos, de kicsit introvertált, sportosan vékony, jóképű férfi vagyok Budáról.
Sziasztok. Heves megyében ismerkednék intelligens párral!

Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.

Törölt felhasználó (4533722)

Hello! Házibarátot keresünk aki hétvégén rá is érne. Közelben lévők írjanak nekünk! Fotó nélkül ne írj!
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Előny ha szereted a nagyobb méretet! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
Hatvanas férfi vagyok, párok együttlétében heteróként szívesen részt vennék annyira, amennyire ti szeretnétek vagy engeditek. Ha izgat benneteket, hogy a hölgy testét simogatom, esetleg felizgatom, csókolózom vele, akkor is klassz lehet együttlétünk. Az is a ti döntésetek, hogy behatolhatok-e.De azt is lehet, hogy csak nézlek benneteket.
Köszönjük a leveleket.
Megtaláltuk akit kerestünk.
További jó ismerkedést. (Ez egy válasz Zebordi üzenetére (2022. 07. 16. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 19:49
Megtaláltuk akit kerestünk.
További jó ismerkedést. (Ez egy válasz Zebordi üzenetére (2022. 07. 16. szombat 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Megüresedett házibaráti pozícióba keresünk, szeptemberi kezdéssel.
Olyan férfit, aki :
-35 - 55 év közötti
-biszex
-nemdohányzó
-arcszőr mentes
Hétköznap délelötti szabadidővel rendelkezik
Mi Fóton lakunk ittt lehetne találkozni.
A gyengéd kényeztető szexet szeretjük sok simogatással franciás játékokkal csókolózással. A biszex a kölcsönös orál kenyeztetést jelenti.
Köszönjük ha végig olvastátok.
Brigitta és Istvan
Olyan férfit, aki :
-35 - 55 év közötti
-biszex
-nemdohányzó
-arcszőr mentes
Hétköznap délelötti szabadidővel rendelkezik
Mi Fóton lakunk ittt lehetne találkozni.
A gyengéd kényeztető szexet szeretjük sok simogatással franciás játékokkal csókolózással. A biszex a kölcsönös orál kenyeztetést jelenti.
Köszönjük ha végig olvastátok.
Brigitta és Istvan
Jó eszèt.
Házibarát lennék.
A házibarát szó jelentése mindenkinek mást mást jelent.
Ha valakiket érdekel az ajánlatom, írjon rám
én leírom nálam mit jelent és össze hozzuk a leg jobbat.
Házibarát lennék.
A házibarát szó jelentése mindenkinek mást mást jelent.
Ha valakiket érdekel az ajánlatom, írjon rám
én leírom nálam mit jelent és össze hozzuk a leg jobbat.