Sziasztok, ma vagy holnap estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere
Szia. Sziasztok !
Idősebb hölgyet kényeztetnék.
Vagy korombéli párnál lennék házibarát.
Idősebb hölgyet kényeztetnék.
Vagy korombéli párnál lennék házibarát.

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
sziasztok
Sportos srác vagyok
ha keres valaki házi barátot
képem van fent ha érdekel valakit
levelekre szívesen válaszolok
Sportos srác vagyok
ha keres valaki házi barátot

képem van fent ha érdekel valakit
levelekre szívesen válaszolok
52 éves mozgássérült férfi vagyok. Házibarátot keresek 30-55 éves hölggyel ismerkednék! Miskolcon lakom utazni nem tudok, ennek tudatában írj! Nagyon magányos vagyok, pár órát szeretnék eltölteni, egy megértő kedves hölggyel. Sok mindenre nyitott vagyok.
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Igényes , sportos szolis 196cm cégvezető PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Szép Estét. Budapest és környékén bi párral ismerkednék
Nyíregyhazi Párt keresek , igényes potens házibarát vagyok
Nagykanizsán és környékén házibarát szerepet szívesen betöltenék! Privát üzenetben jelentkezzetek, ha volna igény rá. Köszönöm
Házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednék ismerkednek
Budapesten part idősebb nőt kukkolnék akar autómban is
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok. Szeretnék találni egy kedves párt ,akik plusz férfi bevonását szeretnék "maguk közé"
Jó napot.
Barátság extrákkal?
Jelentkezz bátran, a többi alakul.
Barátság extrákkal?
Jelentkezz bátran, a többi alakul.

Sziasztok.Szabolcs megyében házibarát lennék.
Sziasztok! Hazibaratot keresnénk Kaposvar és környékéről max 30 km. Fiatalabb, sportos testalkatú, potens alkalmazkodni tudo srác személyében
. Privatban várom az üzeneteket.

Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm