Debrecen s környékén házibarát lennék!
Sziasztok esetleg ma pár Bp környékről akihez lehet csatlakozni sportos pasi vagyok39 éves 21/6cm intim
Papás mamás póz kitartó gyakorlásához, partnert keresek

Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk potens férfiakat hosszú távra, kizárólag a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk potens férfiakat hosszú távra, kizárólag a közelünkből.
sziasztok, szép reggelt mindenkinek! Vasárnapig ajkán vagyok és szívesen ismerkednék, imádok nyalni és dugni is, képeim az adatlapomon!
07.25-én párt fogadnék a XIII. kerületben. 170/78 20/5 igényes potens pasi vagyok. Cuckold, Dogging DP . Privátban írjatok.

Sziasztok! Aktív-uni srác/pasi Nyíregyházán??
Sziasztok! Egy kedves pàrhoz csatlakoznék, akàr utazni is tudok, kezdő vagyok a többes terén, olyasvalakiket keresek akiknek ez nem gond!
Fogadni is tudok,Pest mellett lakom!

Alkalmiban távolabról?????
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 20. szerda 01:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. idősebb, házaspárnál lennék állandó házibarát
nagy faszú szerető lennék a hölgynek

ajkai 40nes pár keres bi ffi partnert holnap délutánra egyenlőre, ha minden klappol akkor hosszútávú kapcsolat a cél
41 eves aktiv biszex ferfi vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
farkam 18cm,borotvalt formas darab
hetkoznap napkozbeni talalkahoz keresek biszex part,ahol a fiu is szeret szopni es akar dughato
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
tudok utazni
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok. Házaspárt keresek ,kor és alkat mellékes.Nagy farokkal lennék házibarát . Bp+100Km
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok !
Valóban nagy méretem van .! Budapesen elhanyagolt hölgyet , heteró pár játszó társa lennék
Valóban nagy méretem van .! Budapesen elhanyagolt hölgyet , heteró pár játszó társa lennék
Szép Estét! Olyan Budapest és környéki Párral ismerkednék akik valóban egy állandó hazibarátot keresnek hosszú távon!
Sziasztok
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…
Moto
Betöltendő házibarát ‘állást’ keresek…

Moto
Sziasztok szívesen ismerkedünk
Szép estét. Ma este kedves párhoz csatlakoznék ,akár helyem is van és akár olajos masszázs is
Sziasztok, ma vagy holnap estere keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere