Sziasztok! Igényes, 3-as felállásban tapasztalt megbízható férfiként keresnék párt Békéscsaba, vagy Gyula környékén.
Szia. Sziasztok !
Ismerkednék hölgy el, párral.
Ismerkednék hölgy el, párral.

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok, 30-40 között keresek nőket,25 éves sportos srác vagyok
180cm magas képet csak privatba küldök
180cm magas képet csak privatba küldök

Érzéki, perverz, egész éjszakás élvezkedéseket kedvelő Hölgy vagy páros? írj privát üzenetet
Persze akár hosszabb távra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 26. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 26. kedd 12:26
Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék ma is. Akár nálam is meg oldható,és olajos masszázs is.
Szép napot. Bp pasiként párhoz csatlakoznék ma is. Akár nálam is meg oldható,és olajos masszázs is.
Sziasztok!
Budapesten és környékén ismerkednék kedves párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén ismerkednék kedves párral. Hellyel nem rendelkezem de utazni tudok. 38 éves sportos srác vagyok.
Szolgalatra jelentkezem!

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Szép estét . Akár ma este is párhoz csatlakoznék. Akár nálam is, helyem is van.
Keresek kölcsönös élvezetekre hölgyet, párt akik találkoznának velem ma este! Valós találkozni is merő személyeket keresek! Akár autós kalandra is!
Email: silver. janti@gmail.com
Email: silver. janti@gmail.com
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Szép Napot! Olyan biszex párral ismerkednék akik tartós Házibarátot keresnek !
Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek Csongrád megyéből! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy szereti a fojtogatást, pofozást, fenekelést, mélytorkozást, stb,
37 éves vékonyabb testalkatú pasi vagyok, 17/5-6 mérettel, Budapestről, általában napközben érek rá, akinek lenne kedve ismerkedni, írjon és mutatok képeket is. Köszönöm
Sziasztok!
Kedves pár házibarátja lennék hosszabb távon. 38 éves sportos srác vagyok.
Kedves pár házibarátja lennék hosszabb távon. 38 éves sportos srác vagyok.
Hétfő kedden nővel esetleg parral ismerkednék KECSKEMETEN hely van!! Irj privatba ha erdekel
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok. nagy farkú házibarát lennék idősebb házaspárnál Bp+100Km