Pàrként nyaralunk Berekfürdőn.Fiúk?Valaki?
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
45 éves férfias kopasz mackós pasi vastag mérettel párt keres Szeged, Makó, Hódmezővásárhely vonalon
Szia. Sziasztok !
Hölgyet kényeztetném többszőrösen.
Párnál is kényeztetnék
Hölgyet kényeztetném többszőrösen.
Párnál is kényeztetnék

Átlagnál nagyobb intimmel (19/5) keresek a mai napra Hölgy vagy Pár partnert , hetero alapon.
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Helyem van Budapesten a 13 kerületben.
Cuckold szex
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Sziasztok. Cegléd környékéről keresünk hellyel rendelkező pasit hármas szexre. Részletek az adatlapunkon. Kérjük csak az írjon aki megfelel a leírtaknak.
Sziasztok.Nyíregyházi párt keresek.
Sziasztok. Minden vágyam, hogy lássak élőben egy csajszit élvezésig masztizni akire én is elmehetnék!
Sziasztok !
Jövő hét szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok
38 vagyok Budapest és Pest megyeben lennék parok hazi baratja
Idom rugalmas utazni tudok
38 vagyok Budapest és Pest megyeben lennék parok hazi baratja
Idom rugalmas utazni tudok
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Nagy faszú házibarát lennék idősebb házaspárnál. Bp+100Km
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Sziasztok ! Holnap dèlutánra / estére hármas felálláshoz keresünk fiatal ( max 30 ) adatlappal , képpel rendelkező srácot . Üzenetet küldj . Tudj utazni
Szép napot. Ma és holnap párt fogadnék. Masszázs és tartalmas szex. Nagy szeretettel fogadnék. Hosszabb távra is
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !