Sziasztok. Nagy farkú házibarátja lennék házaspárnak Bp+100km
Biszexként csatlakoznék párhoz. Gyms vagy a környező megyékben. (21 vagyok)
Kis méretem van, kicsit duci vagyok.
Kis méretem van, kicsit duci vagyok.

Sziasztok. Szívesen társulnék
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 08. 06. szombat 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Keresünk Békés megyében hazibarátot 40 év feletti pasit
Szentendrén 40-es, 50-es, sportos, biszex házibarátot keresünk!
Kis méret előny!
Kis méret előny!

Sziasztok!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!
A napokban a Balaton déli partján keresünk kalandokat.
Lányok, párok, fiúk írjatok!
Nem baj, ha van helyed!

Sziasztok
Akkor miért nem lehet válaszolni?
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 08. 05. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...

Pàrként keresünk fiatal fiút Miskolc környékén
Budapesten ,nőt , asszonyt , csajt , elhanyagolt feleséget karban tartanék ! Párok is jelentkezhetnek,ahol a cuckold és a creampie szex az élvezet ! Helyem van Kőbányán klimatizált lakásban ! Jó farkú,kitartó pasi vagyok !
Fehérböl pár?18cm
Extra vastag farkú pasit keresünk lehetőség szerint 40+ de inkább 50 hez közeli korosztályból aki helyet is tud biztosítani
Vas - Zala megyében
Vas - Zala megyében
Hali!Hajduszoboszlon délútáni órákban párokat,hölgyeket,normális pasikat tudók fogadni érzéki kényeztető masszírozásra..... kölcsönös szimpátia esetén ....!Az viszont,hogy mitől lessz felnőtt,mindent megbeszélünk ha rám írsz privátban!Időpont egyztetés kizárolag telefonszám és képcsere után lehetséges,anélkül nem tudom válalni.Kérdéseidel keres nyugodtan
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak

Kimondottan vastag farkú férfit keresünk ma éjszakára
Sziasztok !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ma estére keresünk 35 év alatti, egyedülálló pasit. Szeresd a határozottabb, vehemensebb szexet (de ne legyél primitív), nagy méret előny. Nem bárkivel, és nem bármi áron.
Sziasztok holnap este pár aki találkozna helyem van de utazni is tudók üdv Albi.