Régen: "A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket"
Most: "Az idézőjeles 'hetero' pasiktól ments meg Uram minket"
(akik azért "mindkét fél örömére" akarnak tenni, biztos ami biztos... )
Most: "Az idézőjeles 'hetero' pasiktól ments meg Uram minket"
(akik azért "mindkét fél örömére" akarnak tenni, biztos ami biztos... )

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szombat este Tatabánya kórnyékén párral v. Pasival ismerkednénk.
57 éves pár.
57 éves pár.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Akár hosszútávon keresek ápolt,normális párt,harmadikként! Nagyon enyhe bi oké!
Sziasztok . szivesen lennék házaspárnál házibarát,szeretem a telt idomú nőket,de nemfeltétel. Ápolt,normális,átlagos férfi vagyok. Helyem van BP VIIker. de szivesen utazok is +100km
Izmos szőrtelen pasit keresünk CUCKOLDRA.
Nyiregyháza!
Lány 22/150/40
Nyiregyháza!
Lány 22/150/40
Sziasztok Zala megyei novel ismerkednek 18/7 borotvált intim .imadom duplan punciba,squirt, fisting
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos,200 kg feletti hölgynek. Bármilyen kívánságát teljesíteném,amit csak szeretne. Sportos,értelmiségi férfi vagyok.
Sziasztok. Debreceni pár házibarátja lennék, nem csak szexre. Igényes, diszkrét vagyok.
Szasztok!Hellyel rendelkező párt keresnék péntek estére Bp.-és kb 100km körzetében.Nagy előny ha hosszú távra kerestek harmadik beszállót!viber van!
Sziasztok 2pasi jelentkezik
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 28. vasárnap 00:39

Törölt felhasználó (4668852)

Sziasztok
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Mi is ismerkednénk ilyen pasival vagy párral !
Gyomaendrőd környékén.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Home office-ban dolgozó nőt vagy párt keresek napközbeni kalandozásra Budapesten. Magas, igényes, potens, napközben ráérő férfi vagyok, Ha az adatlapom alapján tetszem, privátban elértek.
Írtam !
(Ez egy válasz bisexpár34 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 12:30

Sziasztok a hétvégére keresnénk 1/ vagy 2 hetero pasit husis hölgytagunk örömére
Igényes NYIREGYHAZI 196cm sportos szolis pasi PÁRT , vagy aktiv pasit keres Ma Napkozben. Hely van
Idosebb bi pasi hazibarat lenne parnal. Ha a holgynek tetszik a ferfi - ferfi cum, akar biztathatna is
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok. Kitartó ,nagy farokkal lennék telt hölgytagú pár házibarátja Bp+100km Helyem van ,de utazok is.Ápolt,normális férfi vagyok.183cm/93kg szexben fantáziadús,de hetero