+50+60+70-es párnak házibarátja lennék,diszkréten,hosszú távra!!!,...,budapestiek előnyben!!,...,írj bátran!!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Helyileg?
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal kedves feminin fiú vagyok. Nagy mellbimbóudvaros lányt vagy párt keresek. 40-60 korosztály éredekel leginkább
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Időskorú párok, asszonyok előtt masztiznék anyagiaktól mentesen. privátban megbeszélve a részleteket. Sopronkövesd és vonzáskörzete.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Középkorú pàr fiatal fiú barátot keres
Igényes jóméretű pasit keresünk , cuckoldra , DP-Re
Nyiregyhaza , helyünk van.
Igényes pár vagyunk, f: 196/110/39 l: 150/45/22
Fotonk adatlapon van
Profilkeppel viber elerhetoseggel varnank jelentkezesed.
Nyiregyhaza , helyünk van.
Igényes pár vagyunk, f: 196/110/39 l: 150/45/22
Fotonk adatlapon van
Profilkeppel viber elerhetoseggel varnank jelentkezesed.
Sziasztok!
Nem tudok nektek írni, de nagyon szívesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2022. 07. 07. csütörtök 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 07. csütörtök 14:41
Sziasztok Pasikák!
Szeretnénk megismerkedni egy házibarát pasikával hosszabbtávon, szigorúan 32 éves korig.
Mi egy 31 és 27 éves pár vagyunk, Budapesten élünk.
Legyen fontos számodra is az intelligencia, igényesség.
Várjuk jelentkezésedet!
Puszi
É+á
Nem tudok nektek írni, de nagyon szívesen ismerkednék veletek

Szeretnénk megismerkedni egy házibarát pasikával hosszabbtávon, szigorúan 32 éves korig.

Mi egy 31 és 27 éves pár vagyunk, Budapesten élünk.
Legyen fontos számodra is az intelligencia, igényesség.
Várjuk jelentkezésedet!

Puszi
É+á
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Pécs és környékén valaki(k)??

Sportos alkatú, potens pesti srácként (kitöltött, rèszletes adatlappal) ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
sziasztok.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel párokkal.kedvelem az idősebb hölgyeket.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel párokkal.kedvelem az idősebb hölgyeket.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok Krisztián vagyok.
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Keresek egy Nőt vagy Hölgyet esetleg Párt hosszútávra persze ha ez lehetséges
Valóban nimfomániás Nőt keresek aki szereti ha jó alaposan megvan töltve többször is.
A Balaton déli partján lakom jó egzisztenciával rendelkezem tiszta ápolt férfi vagyok
A távolság nekem nem akadály
Szép napot
Sziasztok, én benne lennék. Folytathatnánk priviben
(Ez egy válasz mossion üzenetére (2022. 09. 11. vasárnap 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Keresek valakit aki bevezet kicsit a bi világába, passzív szerep érdekel. Nyíregyre utazni tudok, helyem nincs sajnos.
Sziasztok. Nagy farokkal.keresek házaspárt kor alkat nem számit ,ápoltság ,higiénia fontos. Bp+100km búvóhelyem van a VIIker Damjanich utca. ,de szivesen utazok is.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.