Sziasztok két 40 éves pasi szívesen csatlakozna Pest megyében párokhoz a hölgy örömére. Van tapasztalatunk gangbang terén 17 19 cm intimmel átlagos testalkat. Irj privit
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Ha látod, hogy az előző hirdetésed még mindig az első oldalon van, nyugodtan várhatsz még a következővel. Így nem tolsz le másokat, amit előre is köszön neked a közösség.
Sziasztok. Szivesen ismerkednék. Üdv!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és fényképezést is vállalok.
Sziasztok
Örömmel csatlakoznék párokhoz, hetero alapon.
Örömmel csatlakoznék párokhoz, hetero alapon.
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Helyem van
Helyem van
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Nőt vagy párt keresek.
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Igényes, ápolt 24 éves srác vagyok.
Átlagnál kicsivel nagyobb intimmel, a szex minden formáját szeretem és elég sokmindenre nyitott is vagyok.
Legfőképp Szeged és vonzáskörzete de ha megéri szívesen utazok is!
Sziasztok !
Hölgynek, idősebb hölgynek lennék házibarátja, kellemes nyalakodásra és huncutkodásra.
Hölgynek, idősebb hölgynek lennék házibarátja, kellemes nyalakodásra és huncutkodásra.

sziasztok.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül.Kedvelem az idősebb hölgyeket,párokat.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
hétvégi találkához keresek 40-es hölgyet illetve házaspárt. További információk, fotók az adatlapomon.
Sziasztok! Házibarát állást keresnék,az ország középső részén..
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Fehérvár környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
házibarátja lennék párnak..irj ha megfelelek...távolságra figyeljünk..leküzdhetö legyen