Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!;;;;
13.ketbe ,házibarát lennék
Igényes, diszkrét, jó fej párhoz csatlakoznák cuckold szexre.
Kíváncsi heteró srácként Solymáron és környékén kipróbálnám milyen szopni! Diszkréció és higiénia adott és elvárt! (Előny lenne ha mindez egy hölgy jelenlétèben történne)
Sziasztok!!
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen
)
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható, igényes, ápolt fèrfit.
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható, igényes, ápolt fèrfit.
Sziasztok
Orál centrikus Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Orál centrikus Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Hali!!!!!!!
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Aktív 30as srácként keresek passzív szopni akaró vékonyabb passzív srácot!
Bp. 14 környékén.
Extra jó pasit kellemes mérettel keresünk a pár női tagjának rendszeres kielégítésére ! Vastag kemény fasz izmos test elvárt .
Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Budapesti párral ismerkednék.
Budapesti párral ismerkednék.
Sziasztok !
Budapesten titkos házi barát lennék elhanyagolt nőnél , illetve párhoz csatlakoznák !
Kizárólag heteró alapon !
23 cm .
Budapesten titkos házi barát lennék elhanyagolt nőnél , illetve párhoz csatlakoznák !
Kizárólag heteró alapon !
23 cm .
Idősebb hölgyet, kellemes orális kényeztetésre, és ahogy szeretnéd.

23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!