Szívesen nézném mások szexuális játékát... vagy volnék "szexuális segédeszközük".

sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
sziasztok. nagyravágyó hölgyet ,feleséget keresek kellemes kikapcsolódásra.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok ! Bp i pasit keresünk !!
Fontos sportos Testalkat legyen ne szőrös macitestű !
Nagy méret Szolis test !!!Legyen kint fotód ! Ha szinpatikus vagy egyből tudunk talàlkozni !!!
Fontos sportos Testalkat legyen ne szőrös macitestű !
Nagy méret Szolis test !!!Legyen kint fotód ! Ha szinpatikus vagy egyből tudunk talàlkozni !!!
Sziasztok!
Olyan házibarátot keresünk Bp-ről vagy Pest megyéből aki néha átnéz hozzánk és iszogatunk,jól érezzük magunkat!
Fontos,hogy igényes legyél!
Aki nem ismeri egy ilyen ismerkedés alap menetét,az feleslegesen ír!
Olyan házibarátot keresünk Bp-ről vagy Pest megyéből aki néha átnéz hozzánk és iszogatunk,jól érezzük magunkat!
Fontos,hogy igényes legyél!
Aki nem ismeri egy ilyen ismerkedés alap menetét,az feleslegesen ír!
Szia kedves Hölgy! Téged kereslek, ha elmúltál már 30, nem vagy még 70 és kicsit elhanyagoltnak érzed magad szexuális téren, vagy csak szimplán egyedül vagy. Hosszú távra keresek egy ilyen partnert .Én 49 éves, nem független férfi vagyok. Nem dohányzok, nem iszom alkoholt, rendszeresen kondi terembe járok. Kizárólag lányok és nők, párok levelét várom Veszprém és vonzáskörzetéből. Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom üzeneted.
Erett novel ismerkednek imadok oklozes közben nyalni meretem 18/7 privát üzenet parokkal is dp fisting squirt szendvics
Egy kedves pár házibarátja lennék!Adatlapomon mindent megtaláltok,amit nem azt kérdezzétek meg!
Komoly és valós vagyok.
Komoly és valós vagyok.
Sziasztok.Normális Párral ismerkednék! Igényeseg elvárt!Hosszú távra!!
Sziasztok. Adatlapom alapján Párral ismerkednék...
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet!
Sopronban ismerkednék nyitott, intelligens párral, "házibarátság" céljából.

Sziasztok! Házibarátot keresünk adatlap szerint Borsodban. Sok sikert mindenkinek!
sziasztok van itt olyan pár vagy hölgy aki szilvesztere szex bulit szervez és fiatal hetero srácot keresnek Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Kalandot keresek Nyiregyen, helyem nincs, de mindenben benne vagyok, írjon aki szeretne jól eltölteni egy kis időt smile
Pest megyében sportos igényes jól tejelő kan keres privi !
A nyóckerben házibarát lennék! Nyalakodásban dícséretben ,izgatásban visszahívásban, kedvességben, megbízhatóságban próbáld ki mit tudok! És fantasztikus szakács vagyok, bármiből finomat!