47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok!
Beszálnék párhoz, Budapest és környékén!
Beszálnék párhoz, Budapest és környékén!
NYIREGYHAZAN parokat /holgyeket fogadnék
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Submisszív hölggyel vagy párral ismerkednék Sopronban. Maximálisan megbízható, 50/178/80 férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel. (Ne itt, hanem az oldalamra üzenjetek.)
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
sziasztok. ápolt ,diszkrét párnál lennék házibarát ,kor alkat mellékes,ápoltság ,higiénia fontos. BP+100Km utazni tudok,de helyem is van.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!)()()(!!!!!!
Sziasztok! Hölgyet vagy Párt keresek HEVES megyéből. Bővebbet az adatlapomon olvashattok!
Adatlapom alapján Párral ismerkednék

Sziasztok !
Csakis budapesti hölgyet keresek ! Akinek közbe , közbe szüksége lenne egy megbízható ,valóban nagy méretű titkos pasira !
Csakis budapesti hölgyet keresek ! Akinek közbe , közbe szüksége lenne egy megbízható ,valóban nagy méretű titkos pasira !
sziasztok nyiregyháza kőrnyékén szivesen lenék házibarát ))))
Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet!
Sziasztok! Bp 7kerbe van helyem hölgyet, párt keresek.
Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Pest közelében házibarát?

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Minden téren igényes diplomás férfiként keresem olyan házaspár ismeretségét, akik egy életreszóló kapcsolat keretein belül szeretnék megváltoztatni és radikálisan jobbá tenni életüket.
Részletek irásban...
Részletek irásban...
Sziasztok.Nyíregyházi párral ismerkednék.