Házaspár házibarátja lennék. Kor, alkat nellékes. Ápoltság, diszkréció alap. Bp +150km, utazás ok, de fogadni is tudok. Várom a leveleket. Norbi
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok.mindket reszrol bisex par barati kapcsolatat keresem tabuk nelkul
hely adott.

Sziasztok nudista vastag farkú férfi vékony nudista szeximado párt keres szexre,nudizasra hosszú tartós kapcsolatra
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van.
Jelentkezem.
Vastag méretes intímmel keresek kedves ápolt párt,akik szeretnének bevonni egy férfit a szexuális életükbe ,és akiknek fontos,az ápoltság,és a kultúrált viselkedés,nem mellesleg szeretik a kellemes szexet. Képeim vannak írjatok bátran. Legfeljebb nem egymást keressük,de az is lehet,hogy igen.

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok. Bi férfi tagú párral ismerkednék. Nyíregyháza és környéke.
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen

Vibered legyen
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Boldog újévet. Idősebb házaspár nagy farkú házibarátja lennék. Bp+150km. Szivesen utazok,de helyem is van. rendszeres talikra gondolok.
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Helyünk van.
Pest megyében házibarát lennék ,sportos igényes nem gyorstüzelő kitartó jól tejelő
+sok vitamin
privi