Szép Estét! Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Sziasztok. 38 éves vagyok átlagos testalkat. Beszédes és cselekedni vágyó férfi. Olyan nőt vagy párt keresnék ahol a punci legalább fazonos, illetve a hölgy nem borotválja és büszke erre. Szeretnék egy igazi szőrös puncival játszadozni.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok.erett.nyitott igenyes par baratja lennek.tabuk nelkul.hely adott
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök.
Szép estét!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök.
Szép estét!

50+os kapcsolatban élő pasiként,szívesen csatlakoznék párokhoz.
Diszkrét szexkapcsolatot keresek.
Duci hölgytagú párok előnyben.
Választ privátban kérem.
Diszkrét szexkapcsolatot keresek.
Duci hölgytagú párok előnyben.
Választ privátban kérem.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Házibarátot keresünk adatlapunk szerint!
Sziasztok!
Idősebb hölgyel vagy pàrral baràtkoznèk.
Àpoltsàg és diszkrèció!
Idősebb hölgyel vagy pàrral baràtkoznèk.
Àpoltsàg és diszkrèció!
párhoz csatlakoznék, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
párhoz csatlakoznék, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Ismerkednénk cegléd közelében,
30as, korunkbeliekkel.
30as, korunkbeliekkel.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakoznék szívesen. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el...Köszönöm!
Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi !