Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Nekem az egyik bakancslistás.... Hogy egy igényes párnál úgy lehessek haramadik... Hogy amikor kutya pózban dugja a férj a párját... Én közben nyalhassam a hölgy tagot ! Szívesen tisztára is nyalnám azt a puncit,ha a férje tele élvezi ! Akár fotózni vagy videózni is lehetne... Ezekkel a gondolatokkal,szivesen lennék állandó házibarátja paroknak Pesten vagy Pest megyében !
Sziasztok! Holnap délután, este Gyulán igényes, párt kényeztetnék, ahogyan csak szeretnétek. 45 éves, igényes, diszkrét pasi vagyok. Helyem is lenne, és utazni is tudok. Csak komoly, valós párok keressenek, akik szeretnének valóban szórakozni kicsit holnap este!
sziasztok. Nagy farkú házibarátja lennék kedves,nyitott házaspárnak . Alkat,kor,mellékes .BP+100km
Igényes ,sportos ,intelligens férfi vagyok ilyen párt keresek kellemes kikapcsolódásra.
Igényes ,sportos ,intelligens férfi vagyok ilyen párt keresek kellemes kikapcsolódásra.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Házibarátja lennék extrém túlsúlyos, 200 kg körüli hölgynek.Bármit vállalnék ekkora nőnek,amire szüksége van.
20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Párral ismerkednék hosszú távra!! Normális és igényeség elvárt! Előre is köszönöm ha írsz!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben