Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok! Pár keres házibarátot de csak aki a közelben lakik! Borsod m! Sok sikert mindenkinek.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! 11-12-én ráérek...helyben vagyok,sportos,kedves,értelmes
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 04. szombat 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 04. szombat 21:38

Törölt felhasználó (4697610)
VIP

Sziasztok! Ma estére, éjszakára vagy a holnapi nap folyamára keresnénk egy pasit, aki az adatlapunkon szereplő leírás szerint csatlakozna hozzánk!

Soproni párral ismerkednék. (Priviben írjatok!!)
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!,,,,,,,
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok, jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Esetleg 55 ?
(Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 14:21

60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
60+os férfit keresünk!
Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk 36/43 keresünk kezdő párt elsőre egymás előtti szex orális parcsere. Illetve nyalni és maszirozni szerető pasit pasikat vibered legyen
Sziasztok! Ma estére, éjszakára vagy a holnapi nap folyamára keresnénk egy pasit, aki az adatlapunkon szereplő leírás szerint csatlakozna hozzánk!

Cegléden ismerkednék, találkoznék kölcsönösen kellemes időtöltés reményében.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném párja előtt vagy vele közösen .. Utazni tudok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !