Cuckold szexre keresnénk férfit, aki párosunk hölgy tagjával jól el lenne smile , férfi tagunk csak nézné.
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk smile
Ami érdekelne minket: légy igényes, max. 35 éves, lehetőleg pesti, nézz ki jól.
Várjuk a jelentkezőket emailben (adatlapon le van írva) arc és farok fotóval. Ha nem válaszolunk vagy csak nem érted a feltételeket ne lepődj meg, ha nem válaszolunk smile
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 28 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok Házibarátot keresünk Kritériumok Ápolt külső, intelligencia, tisztelettudás na és jó potenciál.
Jó ha búvóhellyel rendelkezel Pm ben keress Pusz
Jó ha búvóhellyel rendelkezel Pm ben keress Pusz
Sziasztok Nyíregyháza és környékéről holnap éjszakára keresek párt,ápolt,intelligens férfi vagyok.
Házibarátként yoni intim masszázs !!
Házi barát szerepet vállalnék a közelembe.
Házibarát jelentése ha érdekli, kérdezzen levélbe
és leírom nálam mit jelent.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Üdv. Albert
Házibarát jelentése ha érdekli, kérdezzen levélbe
és leírom nálam mit jelent.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet.
Üdv. Albert
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Komoly normális hetero párok jelentkezését várom
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Jóképű, nem szakállas, nem dohányzó házibarátot keresek. Fontos, hogy helyed legyen. Veszprém, Fehérvár, Budapest.
Hölgyeim - BOLDOG NŐNAPOT!

Szívesen találkoznék párral, hetero alapon, szexi feleség dupla élveztetésére

178/75, rövid fekete haj, intelligens, igényes pasi vagyok, 20/6 kellemesen vastag farokkal, szexben potens és kitartó

Privátban írjatok, ne itt fórumon.
Alapvetően hosszabb távra lenne jó, de ma esti nőnapi meglepetés találkozóban is benne vagyok

Mindenkinek kellemes estét!

Sziasztok a hölgyeknek Sok Boldog Nőnapot!Esetleg ma párok férfi tagja nem akarja megajándékozni a párját egy kedves igényes jófej férfivel hármasra cuckoldra masszázsra állok szolgálatotokra
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek Nagykanizsán illetve 30-40 km-s körzetében minden jóra ! Nem vagyok kezdő, szeretem az erotikát, szenvedélyesen illetve érzékien is szeretek szeretkezni. Normális, fiatalos kinézetű, sportos alkatú vagyok. Ismerj meg, nem fogsz csalódni. A fotóm lehet, hogy torzít, ezért mondom, hogy normál mérettel rendelkezem. Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Igényes magas pasi PÁRT keres !
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Házibarát szerepre!
Helyem van!
Szívesen kukkolnék párokat, de igény esetén a számmal is besegítenék akár a hölgy, akár az úr örömére.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Magas testalkatú, kulturált férfi vagyok.
Hétvegére höggyel vagy párral ismerkednék
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozásho
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozásho
Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni kizárólag heteroszexuális alapon!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
Kölcsönös szimpátia esetén hosszútávú baráti kapcsolat kialakítása!
H,barát kerestetik .max 180magas, max 10km távolság.P,vorosvár es környéke .,üdv
Mi lehet a meglepetés?
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2023. 02. 11. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 10:15

Sziasztok.
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.