Csongrád-Dél-békés? Szívesen lennék házibarát!
Sziasztok.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképű sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha helyed is van.
Budapast Szfvár között.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképű sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha helyed is van.
Budapast Szfvár között.
Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Szia mi egy pár vagyunk holnapra keresünk pasit
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 03. 15. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 13:43

Sziasztok !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok !
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Igényes 196cm magas pasi ismerkedne nőkkel , párokkal
NYIREGYHAZA
hely van
NYIREGYHAZA
hely van
hello ha gondoljátok ismerjük meg egymást
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2023. 03. 15. szerda 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 07:11

Sziasztok
Én régóta szeretnék egy házibarátot hetero alapon itt szolnokról vagy közelről. Korunkbeli vagy idősebbet. Ha egyedülálló az még jobb sőt ha helye is van az is. mi 55 59 éves házaspár
Én régóta szeretnék egy házibarátot hetero alapon itt szolnokról vagy közelről. Korunkbeli vagy idősebbet. Ha egyedülálló az még jobb sőt ha helye is van az is. mi 55 59 éves házaspár
Kalandot keresek Szabolcsban, Hajdú biharban. Tömegközlekedéssel tudok utazni, helyem nincs.Akár napközben is, írjon akit érdekel.
Sziasztok
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok 37/43 éves pár vagyunk. Csütörtök nap közbe keresünk egy masszőr pasit pasikat jó mérettel. Helyünk nincs hosszabb távra keresünk. Gödöllőn van egy motel akár ott is talizhatunk. Utazni tudunk vibered legyen
sziasztok. nagy farkú házibarátja lennék 50 -es házaspárnak .
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Keresnénk pesten egy sportos harmincas hetero srácot nagy potenciával vastag intim mérettel, aki tudná fogadni feleségemet heti/kétheti alkalmi rendszerességgel délutánonként.
A többit privátban egyeztessük!
A többit privátban egyeztessük!
Extrém kövér,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Minden vágyát teljesíteném egy ekkora nőnek!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.