3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szép Reggelt! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni, lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Zsolt a nevem, 196/73 20/5 helyes, ápolt, méretes, diszkrét, függeltlen pasi vagyok, nőt és párt keresek! Helyem van, utazás megoldható. Írj ha érdekel

Egy kedves 50+ pár házibarátja lennék!Normalis,valós és megbízható férfi vagyok!
Sziasztok . húsvéti locsolót keresünk az adatlapunk szerint de nem csak húsvétra. kellemes húsvétot mindenkinek.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is jöhet
Sziasztok párral ismerkednék a hétvégén, akár hosszabb távon is, idősebb pár is írhat előre is köszönöm !
Sziasztok. Győr és környékén keresek párt.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Hali.
Okoska.
Látom nem jött át a kiírásomba a lényeg neked.
Gáz? Nem kicsit? Bennem a szálkás meglátod, de magadba a gerendát nem.
Na ez a gáz.
Nyálas, ömlengő?
Oktatni szeretnél?
Akkor elöbb fejlezd a saját adatlapod be mutatkozásod stb..
Élőben neked biztos nem adnék elő semmit, hiszen semmit mondó vagy az adatlapoddal
úgy ahogy van. (Kevés)
Tapasztalatom van/volt. A házibarátok ki költöztek külföldre
ezért már csak online tartjuk a kapcsolatot.
Ahogy le írtam az adatlapom velük ilyen kapcsolatom volt.
Magázodás tegeződés az olyas tapintat részemről mert nem tudni kinek hogy illik.
Hogy mi létezik a fejembe azt nem tudhatod.
Na most jöhet a hozzászólásod, most mit írtam ugy hogy gáz meg stb..
Mindenkinek legyen szép napja.
Üdv. Albert (Ez egy válasz paradiso üzenetére (2023. 03. 25. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 25. szombat 11:32
Okoska.
Látom nem jött át a kiírásomba a lényeg neked.
Gáz? Nem kicsit? Bennem a szálkás meglátod, de magadba a gerendát nem.
Na ez a gáz.
Nyálas, ömlengő?
Oktatni szeretnél?
Akkor elöbb fejlezd a saját adatlapod be mutatkozásod stb..
Élőben neked biztos nem adnék elő semmit, hiszen semmit mondó vagy az adatlapoddal
úgy ahogy van. (Kevés)
Tapasztalatom van/volt. A házibarátok ki költöztek külföldre
ezért már csak online tartjuk a kapcsolatot.
Ahogy le írtam az adatlapom velük ilyen kapcsolatom volt.
Magázodás tegeződés az olyas tapintat részemről mert nem tudni kinek hogy illik.
Hogy mi létezik a fejembe azt nem tudhatod.
Na most jöhet a hozzászólásod, most mit írtam ugy hogy gáz meg stb..
Mindenkinek legyen szép napja.
Üdv. Albert (Ez egy válasz paradiso üzenetére (2023. 03. 25. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Gáz. Nem kicsit
Egyik oldalon nyálas és ömlengő (igen persze bizalmas barát, de ehhez bizalom kell, aminek kialakulásához idő is szükséges. Első körben nyugodj meg, nem ezen fog múlni, hogy lesz-e 2. alkalom
)
Másik oldalon viszont a végén magáz, mint egy komornyik. Itt visítva felröhögnék, nem bírnálak komolyan venni, ha ezt élőben előadnád (Bocs, lehetetlen lenne megállni).
Mindez egy amolyan kioktató hangnemben, amivel együtt az jön le, hogy hasonló szituval életben nem találkoztál, egyelőre csak a fejedben létezik. Azért sok sikert hozzá, hogy egyszer valóban megtapasztalhasd.

Egyik oldalon nyálas és ömlengő (igen persze bizalmas barát, de ehhez bizalom kell, aminek kialakulásához idő is szükséges. Első körben nyugodj meg, nem ezen fog múlni, hogy lesz-e 2. alkalom

Másik oldalon viszont a végén magáz, mint egy komornyik. Itt visítva felröhögnék, nem bírnálak komolyan venni, ha ezt élőben előadnád (Bocs, lehetetlen lenne megállni).

Mindez egy amolyan kioktató hangnemben, amivel együtt az jön le, hogy hasonló szituval életben nem találkoztál, egyelőre csak a fejedben létezik. Azért sok sikert hozzá, hogy egyszer valóban megtapasztalhasd.
Sziasztok minket érdekelne írjátok privin
Sziasztok.Ismerkednék , barátkoznék,párral.
Sziasztok! Megbízható házibarátot keresnénk kizárólag hetero alapon sportos férfi személyében 40 éves korig. Győr és környéke. Illetve olyan párral beszélgetnénk akik életében jelen van egy házibarát.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Intelligens soproni párral ismerkednék, házibarátkoznék. 50/178/80 férfiként keresek partnereket...akár hosszabb távra.
Kedves párnak lennèk házi barátja,a hölgy örömére, akár hosszabb távra.A többit privátban.
Sziasztok!
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.04.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !