Sziasztok !
Szívesen ismerkednék párokkal !
Szívesen ismerkednék párokkal !
sziasztok.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
27 éves srácként szívesen csatlakoznék házibuliba, érettebb párok is szóba jöhetnek. Nagy intimmel rendelkezem.
Komárom megye és Pest megye.
Privátban írjatok légyszi.
Sziasztok idősebb párral ismerkednék házibarát jelleggel akikkel közös programokat lehet csinálni általában a hétvégéim szabadok előre is köszönöm .
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Sopronban ismerkednék párral vagy hölggyel...akár hosszabb távra, házibarátként.
Sziasztok!
Április 15 szombat estére vagy késő délutánra keresünk normális nagy intim méretű (min.: 20/5 cm) utazni tudó férfit a hölgy örömére. Helyünk van Szabolcs megyében. Üzenetet privátban vagy aferke.h@freemail e-mail címre vagy privátban várunk fényképpel és telefonszámmal, hogy tudjunk hívni.
Április 15 szombat estére vagy késő délutánra keresünk normális nagy intim méretű (min.: 20/5 cm) utazni tudó férfit a hölgy örömére. Helyünk van Szabolcs megyében. Üzenetet privátban vagy aferke.h@freemail e-mail címre vagy privátban várunk fényképpel és telefonszámmal, hogy tudjunk hívni.
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

50feletti férfit keresünk szombat esti ismerkedésre.Kapkodós ,bajszos ,szakállas ,hosszú hajú ,egyének ne keressenek.Bp- észak és szűk környéke.
Irtunk privàtbaSziasztok 37/43 éves par vagyunk 18-45éves korig keresünk hetero alapon nagy farku pasit pasikat a hölgy örömére vibered legyen
Irtunk privàtba
(Ez egy válasz Keksz Elek üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 12:28

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Diszkrét,ápolt pasiként péntek este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Nyìregyháza-Kisvárda.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
Nyìregyháza-Kisvárda
Nyìregyháza-Kisvárda
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket.. Helyzettől függ, ha úgy alakul, be is szállhatok...
52/180/80, független, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok..
NYIREGYHAZAN párt keresem!
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24
Igényes potens teljesen szortelen kamagras pasi vagyok
Hely van 0-24