Sziasztok párokat,hölgyeket keresek.
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok
Helyel rendelkezem Budapesten a belvárosban.
Èn 30èves 178cm 80kg vagyok.
Futár vagyok mèg szerepjátèkra is vevő vagyok

Edelény környékén ismerkedünk..Van innen fiú?Pàr vagyunk...
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! kizárólag szendvics szexet szerető vagy gyakorolni kívánó vékony szex őrült lányt keresek ...a többit személyes kontaktus után...
Házaspárt keresek ahol a férj meglepné a feleségét egy nagy farkú pasival.
Sziasztok!
Ha valakinek van kedve, beszélgetni, barátkozni az írjon privát levelet.
Én örülnék neki, ha lenne valaki akivel meg lehetne beszélni a vágyainkat, kibeszélni, tapasztalatokat megosztani egymással stb.
Ha vevő vagy erre a dologra, akkor várom a leveled..
Ha valakinek van kedve, beszélgetni, barátkozni az írjon privát levelet.
Én örülnék neki, ha lenne valaki akivel meg lehetne beszélni a vágyainkat, kibeszélni, tapasztalatokat megosztani egymással stb.
Ha vevő vagy erre a dologra, akkor várom a leveled..
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és többesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Párt kukkolnék diszkréten,Budapest és környékén!
Hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkező párok partnere lennék... smile
Jó reggelt mindenkinek
Adatlapom szerint keresnék partnert/partnereket.
Adatlapomon ha szimpatikus akkor gond nem lehet.
Írjatok bátran.
Üdv.
Albert
Adatlapom szerint keresnék partnert/partnereket.
Adatlapomon ha szimpatikus akkor gond nem lehet.
Írjatok bátran.

Üdv.
Albert
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Hello!
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
Sporto testalkatú, intim részen szőrtelen, vastag méretű pasi vagyok. Hàrmas és tőbbesben van tapasztalom. Találkoznék ma, de csak heteró alapon.
szia ma valaki sz sz beregből ???
Nem független, értelmiségi pasiként, hölgyet, párt keresek hetero alapon. Képet láthatsz rólam!
karhogy messze vagytok szivesen megismernelek titeket van viber is
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 05. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Hölgyet keresnék, akinek lenne kedve most, vagy kora délután motorozni egyet egy sportmotorral! Suzuki Hayabusa…. Persze megállhatunk pihenni is közben

Sziasztok. Szabolcs megyei pár házibarátja lennék sok szabadidővel.